Lofsan

Hälsocamp Kullängen

Sedan ett är tillbaka samarbetar jag med ett företag som anordnar Hälsoresor. Hälsocamp drivs av Pär och Roger och killarna inriktar sin verksamhet på små grupper där alla deltagare ska känna sig sedda och uppmärksammade. Min roll i företaget är dels att leda gruppträningspass men också att föreläsa. I slutet av april åker vi och ett gäng till Kullängen norr om Stockholm.

Schemat för helgen ser ut så här:

Fredag: träningpass med Pär och på kvällen workshop angående egenmassage och stretching med Amanda. Amanda ska även praktisera hos mig en månad framöver.

Lördag: förmiddagspass med mig utomhus med cirkelträning inriktad på kondition och styrka med kroppsvikt och fokus på bålstyrka, eftermiddagspass med Pär fokus på core och kontroll. På kvällen genomför jag en föreläsning inriktad på hur man blir sin egen PT. Den bygger på målformulering, motivation och resultatoptimering.

Söndag: löpträning med Lina och sedan en workshop inriktad på löpning med henne efter lunch. Avslutningpasset på söndag eftermiddag blir farmers training alltså bondgårdsträning.

Det finns ett par platser kvar till denna helg och du finner mer info på Hälsocamp.se. Hälsa från mig när du anmäler dig så att jag kan ge dig lite extra uppmärksamhet. 🙂

Bilder från ett av mina träningspass på Kullängen i höstas. Jag längtar tillbaka!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Erica 21 mars, 2013 at 17:01

  Ser mycket kul ut!

  [Svara]

 • Svara Ullis 21 mars, 2013 at 20:34

  Var jätte kul, jag var där i augusti! Toppen nöjd Ksn verkligen rekommendera. Kommer
  Ni att köra efter sommaren igen?

  [Svara]

 • Lämna kommentar