Lofsan

Hälsning från Side East Beach

Här kommer en liten hälsning från Turkiet och Sunwing Side East Beach!

Vi kom fram sent i natt och tog en fetingsovmorgon till 10 i morse, höll till och med på att missa frukosten. Sedan har vi hängt i poolen hela dagen och fick knappt med oss barnen till hotellrummet efter sista kvällsdoppet.

Jag som varit nöjd med att Sixten slutat sova på dagarna är väl liiiite bitter nu, inte ens 5 minuter är han på solstolen utan simmar bara runt med puffarna på. Vi parkerade oss vid babypoolen i tro om att barnen skulle nöja sig med den men vi har mest hängt i den stora poolen faktiskt.

Imorgon ska vi nog gå till stranden på förmiddagen men först har vi bokat en timme barnpassning i Miniland medan Hans och jag tränar. Helt fantastiskt att barnen får leka på lekplatsen en stund och vi vuxna får en timme tillsammans själva, gratis!

Vi är så glada över att få tillbringa två veckor här på Sunwing Side East Beach, tack Ving för denna resa!

Resebilder från Arlanda Express och busstransfern och sista två bilderna är vår utsikt från balkongen. 🙂 Vi har en Royal Family svit med ett stort sovrum och ett extra rum där de två äldsta (Tom och Sixten) sover och Baxter sover i en resesäng inne hos oss. Vi bokade en lägenhet med solstolar på balkongen istället för caféstolar, så najs.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna J 1 juli, 2012 at 21:27

  Oh så skönt med semester, det är du värd!

  [Svara]

 • Svara Frida-Militärmamman 2 juli, 2012 at 00:38

  Gud så härligt! Hoppas ni får en underbar semester!!

  [Svara]

 • Svara Anna 2 juli, 2012 at 06:37

  Ha en riktigt skön semester och njuuut!

  [Svara]

 • Svara Gunilla 2 juli, 2012 at 06:55

  Härligt att höra att det är så bra! Det där med barnpassning måste jag kolla upp direkt om de har på west också. Vore ju grymmast i så fall. Ha en fortsatt härlig semester. 🙂

  [Svara]

 • Svara Kristin 2 juli, 2012 at 14:31

  Åh, va härligt. Vi ska dit i aug…då ska träningskläderna packas med vill jag lova. Hemma å mamma till tre ger brist på träningstid! Men på semestern med barnpassning….

  [Svara]

 • Svara Buffy 2 juli, 2012 at 22:39

  Det ser ju inte lite härligt ut! 🙂
  Njut lite värme och sol medan ni kan, för här hemma verkar sommaren halkat efter rejält…
  😉

  /Ida
  http://blogg.alltforforaldrar.se/buffy

  [Svara]

 • Svara Förortsbruden 3 juli, 2012 at 12:09

  Hej

  Jag är kompis med Clara som du är PT åt. Gick in här för att kolla lite och såg att du är på det hotellet vi ska till den 12:e. Vad roligt! Är ni nöjda? Är barnen nöjda? Jag kommer att följa dig varje dag nu. Har sån semesterlängtan här på kontoret 🙂

  mvh

  I

  [Svara]

 • Lämna kommentar