Lofsan

Hälsning från Playitas

Det är lite smidigare att instagramma här från Kanarieöarna så om du vill ha massa bilder och uppdateringar dagligen så får du följa mig på instagram @lofsans.
 
 Vi är i slutet av vår träningsvecka här på Playitas, en intensiv sådan!
 
 Jag har kört mellan två och tre löppass per dag som coach med grupper som varierar från 12 upp till 70 personer. Totalt har vi över 170 resenärer med på resan och som tur är är inte alla med på alla löppass samtidigt.
 
 Mina pass varierar i innehåll: lugna joggingpass, återhämtningspass med gå/jogg-tempo, tuffare intervallpass, långpass och flera teknikpass. Igår körde jag en workshop också med prehabiliterande träning för att förebygga löparrelaterad smärta.
 
 Det är superroligt med en så stor efterfrågan på löpcoachning även om jag kan hålla i pass i princip vilken typ av träningsform som helst på en sån här resa.
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar