Lofsan

Hälsning från Legoland

 Vi har fortsatt vår sommarroadtrip söderut. Vi startade med en vecka i Ystad där vi lånade hus av en vän till oss. Sedan åkte vi vidare till Helsingborg där Åse bor. Åse och hennes familj flyttade hem till oss på Mariatorget och vi har bott hemma hos Åse. Jag älskar houseswopping!
 
 Nu har vi varit i Danmark sedan i fredags. Först var vi i Köpenhamn ett dygn och nu har vi varit en helg på Legoland. Jag bloggar lite mera när vi är tillbaka i Sverige igen, vill ni ha bilder från vår resa så instagrammar jag en hel del dessa dagar. Följ mig @lofsans på instagram!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma 29 juli, 2014 at 18:18

    Vi var på Legoland 2011. Barnen hade riktigt roligt och de pratar fortfarande om att få åka dit igen. Det blir nog till nästa år.

    [Svara]

  • Lämna kommentar