Lofsan

Hälsning från Hasseludden

Här kommer en liten hälsning från Nacka där vi tillbringar ett dygn på Yasuragi. Efter en lunch på Falafelbaren (Caroline har aldrig varit där tidigare) så tog vi en taxi till Nacka. Först satt vi ute i solen på terrassen på Yasuragi, i de där blåa rockarna man får, i massa timmar och jobbade. Sedan tog vi på oss våra bikinis och körde ett varv i spat med häng i utomhuspoolen. Nu har vi ätit en 3-rättersmiddag i restaurangen och har bäddat ner oss i varsin säng på hotellrummet. Mysigt!
 
 Jag är så glad att jag bokade in detta dygn tillsammans med Caroline!
 
 


Hihi, jag la upp en bild på min instagram på lite godis, chips och läsk som jag hade med mig. Då kom det en överraskning till vårt rum från Yasuragi. Kul med instagram!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Evelinasfina Skönhetsblogg 14 mars, 2014 at 07:46

  Måste verkligen besöka det stället någon gång 🙂

  [Svara]

 • Svara uppochhoppa 14 mars, 2014 at 09:42

  Såna där dagar – så himla värda att ta sig tid och råd med! Bra uppladdning för helgjobb också! Vi ses i morgon – det kommer bli FAB!

  [Svara]

 • Lämna kommentar