Lofsan

Halsfluss

Jepp, Hans har fått halsfluss. Jag hoppas hålla mig frisk så klart. Att vara sjuk är mysigt första dagen; hänga hemma och göra ingenting men sen blir det långtråkigt.

Jag känner mig lite i karantän, barnen är för dåliga för att vara i väg på roliga saker men för pigga för att ligga och vila. Sixten sover aldrig hemma på dagtid, bara i vagnen så vi tog i alla fall en promenad idag så att han fick sova en timme. Baxter var vaken och sparkade av sig sin Shepherdtossor typ tio gånger.

I dag har jag istället för att träna (jag vill inte låta Hans ta hand om barnen själv när alla är sjuka) lagt energi på att göra rent barnens alla skor så att när vi tar fram dem till våren ser de ut som nya. Baxter får ärva alla Sixtens Converse efterhand och de ser helt oanvända ut efter en hel säsong. Det lönar sig att sköta om skor och jackor. Jag har tagit fram alla vintergrejer till barnen också för att se vad vi har och vad som behöver kompletteras. Passar på att plocka bort sneakers, sandaler och sånt för sommar när jag ändå håller på.

På tisdag levereras 50 flyttkartonger hem hit så att jag kan packa ordentligt. Jag tar en låda i taget när jag har tid. Nästa fredag, lördag, söndag är det ju UnderBARA BARN i Älvsjö, jag ska gå på en barnmässa för inköpare i butiker veckan därpå och sen kommer resan till Amsterdam och sedan flyttar vi. Det kommer gå fort tills dess. Måste ju jobba, träna och springa på bloggevent däremellan. 🙂

Gräbsen fick post från Libero häromdagen. Världens tuffaste linnen från Libero Up&Go Dance Collection.

20111008-180756.jpg

20111008-180811.jpg

20111008-180832.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Malin & Prinsessan 8 oktober, 2011 at 18:58

    Ja, jag fick höra av Johanna att du skulle med så hade tänkt att kika din blogg men du hann visst före, hihi 🙂
    Superskoj ska det bli!

    Trevlig kväll på er!

    [Svara]

  • Lämna kommentar