Lofsan

Hållbart från Ossoami

Sixten och Baxter har fått möjlighet att testa det svenska barnklädesmärket Ossoami. Det speciella med Ossoami är att jeansen är förstärkta med något som kallas Cordura. Det gör jeansen slittåliga på knäna så hur barnen än leker går jeansen inte sönder. Sixten och Baxter tycker själva att jeansen är favoriterna i garderoben och jag är glad över att de används mycket utan att bli nötta.
 
 Linda som startat Ossoami är väldigt lik mig, jag gillar henne. 🙂
 
 Det är spännande med kvinnliga entreprenörer som brinner för en yrkesdröm, jag hjälper gärna Linda att sprida Ossoami som ett hållbart alternativ till de stora kedjornas alternativ till barnjeans. Hållbart är grejen oavsett om det gäller träning, kost eller klädkonsumtion!
 
 Ossoami är flitiga på Facebook.
 
 


I samarbete med Ossoami.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara D. DeMarkey 12 februari, 2015 at 13:40

    Åh vad härligt med kvinnor som finner vad dom älskar att göra och är bra på. Jag önskar att jag bara kunde vakna upp en dag och VETA så att jag kan gå vidare med det.

    Hoppas det går bra för henne, fina kläder.

    [Svara]

  • Lämna kommentar