Lofsan

Hållbar livsstil

 På min föreläsning ikväll pratade jag mycket om att skapa en hållbar livsstil. Med en hållbar livsstil menar jag att de mål man har, oavsett om det är träning, kost eller karriär ska vara sådana att du kan tänka dig att leva så resten av livet. Att blunda, gasa och växla upp fungerar bara en kort stund, sen måste du öppna ögonen och börja manövrera dig. Visst kan du gå ut stenhårt men på lång sikt är det tålamodet och uthålligheten som avgör, annars kommer du att få börja om gång på gång. Egentligen handlar det om att göra minsta möjliga där du får ut mesta möjliga.
 
 


För mig innehåller en hållbar livsstil många restaurangbesök, det prioriterar jag högt. I lördags var Sixten på utflykt med sin morfar och Hans och jag tog med Baxter som ensambarn till vår favoritrestaurang Pane Vino på Zinkensdamm.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Karin 16 januari, 2014 at 02:34

  Du är ju så klok så! Gäller att lyssna till vad man mår bra av. Orealistiska mål eller mål som man inte aktivt kan jobba med är bara energitjuvar!

  [Svara]

 • Svara Caisa 16 januari, 2014 at 08:55

  Ja det är så det måste vara! Sitter här och ler stort och känner mej lugnare i själen, inget misslyckande om jag inte klarar/vill träna 1 timme om dagen 6 dagar i veckan! Tack så mycket

  [Svara]

 • Svara Elin Pedersen 16 januari, 2014 at 10:01

  För mig handlar om Itrim om en hållbar livstil!

  I och med att man är medlem där i TVÅ ÅR hinner man gå igenom många av dom sakerna som man kommer stöta på som kanske ”ruckar” på rutiner och lockar till annan livsstil, semester, förkylningar, andra sjukdomar, fester (bröllop, 50 år osv).

  Jag kan absolut säga att Itrim har förändrat mig som människa. Jag kommer att leva längre tack vare Itrims stöd. Samtidigt så hade det ju aldrig gått om jag själv inte var beredd på att förändras.
  Man kan inte betala någon annan och tro att det bara sker en förändring. Man kommer inte lyckas bara för att man skriver på ett papper att man blir medlem.
  Precis som att man går inte och tränar bara för att man har ett gymkort….

  Jag vill nästan vara så fräck och säga att dom som inte lyckas med Itrim kanske inte är helt redo för den livsstilsförändringen som det innebär.
  Sen finns det olika metoder som passar olika människor och vissa kanske inte trivs med personalen eller liknande.

  Jag tycker det är tråkigt att vissa har dåliga erfarenheter av Itrim, dock har jag aldrig träffat någon personligen utan bara hört från någon som är har en bekant som är bekant med en syster till en som är missnöjd…

  Jag är i alla fall extremt nöjd och skulle rekommendera det till alla som är beredda på att förändra sitt liv till det bättre.

  [Svara]

 • Svara Hållbar livsstil även för en jycke | erdoderdo 17 januari, 2014 at 12:55

  […] hänt idag tänkte jag: jaha vi får gå TVÅ timmar om dagen då. Men så är det ju det här med hållbar livsstil – även för djur. Och med vårt liv, två barn och heltidsjobb och till det en GAMMAL hund, så […]

 • Svara Mina tankar om livsstilsförändring | Camilla tränar 22 januari, 2014 at 08:19

  […] Har ni läst Lofsans inlägg om hållbar livsstil? Om inte så kan ni läsa det här http://www.lofsan.se/hallbar-livsstil/. […]

 • Lämna kommentar