Sixten

Hagaparken, Hötorgshallen och Hurtigs

Idag skiner solen här i Stockholm och vi passar på att gå ut och njuta av några strålar!

Dagens Sixten i Houdini från topp till tå!

En bloggläsare som bor här i närheten tipsade om Hagaparkens löpspår/promenadstråk häromveckan. Jag har bara varit i Hagaparken en gång vad jag minns. Hans har tydligen sprungit där ofta för länge sedan. Idag passade det ju perfekt att gå dit och reka. Det var massor med folk på isen, de åker skidor, skridskor och promenerar. På gångvägarna runt om var det flera barnvagnar och många familjer. Vi var verkligen inte ensamma! Två timmar gick vi totalt innan vi nådde Hötorget för att köpa middag.

Mamma och sovande bebis i Hagaparken

Ikväll blir det helstekt oxfilé med fransk potatissallad, jag blev så sugen på det! Hötorgshallen var som vanligt full med folk, få som handlar känns det dock som. Vi köpte i alla fall alla råvaror i de olika stånden. Mycket bättre än matbutikerna häromkring, och i princip samma pris.

På väg upp till lägenheten gick vi in på Hurtigs för att ta en fika. Det var fullt med folk men som tur var blev ett bord ledigt precis.

Fika på Hurtigs

Jag lackade på en kvinna som absolut skulle klämma sig in mellan Sixtens vagn och bordet bakom för att gå vidare bland borden, istället för att gå runt vårt bord. Sixten satt i vagnen och när hon såg honom skulle hon gulla med honom. Med sin tekopp med kokande vatten en decimeter ovanför hans huvud. Jag bad henne gå vidare och höll min hand ovan hans huvud under koppen om det skulle skvimpa över.

Jag har också barn, så det är lugnt.

Brännskada dina egna barn i så fall tack.

Tittutlek på Hurtigs

Picka sjömansbröst är roligt!

Nu bakar vi två sorters muffins härhemma, dumle och daim. Mmm…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara unique 6 mars, 2010 at 17:42

  Där har vi ju stolen! Snygg som attan. Fick ett samtal idag om att vi får den i doppresent. Yeeeejjjj!!!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Grattis! Mycket bra present! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar