Lofsan, Träning

Gymma och filma

Agnes och jag körde samma styrkepass som Hans och jag gjorde i torsdags. Jag kör i princip bara överkropp fram till förlossningen då jag lätt spänner magen i benmaskinerna. Då ökar buktrycket och syret till livmodern minskar. Mitt mål är 3 styrkepass per vecka fram till förlossniningen. Då har jag gjort det jag har kunnat för att vara i tillräcklig form till själva deliverymoment. Jag har förstått att det är väldigt fysiskt krävande så det är väl lika bra att göra så gott man kan så länge man kan.

Träffade en kollega på gymmet jag inte sett på två år. Vi gick PT-utbildningen på SAFE tillsammans och vi trivdes riktigt bra ihop. (Hoppas det var ömsesidigt.) Hon är också gravid nu och har BF den sista juli. Bara några dagar efter mig med andra ord. Det blir spännande att se vem som hinner först!

Lunchen med Yvette idag var så himla mysig. Det är så roligt med henne för hon har så mycket på gång i sitt liv just nu. Jag känner mig ganska okomplicerad just nu med en ganska utstakad bana i livet framför mig. Annars är det alltid nya saker och utmaningar i mitt liv. Så att få ta del av hennes projekt och relationer var så kul!

Tack Yvette!

Henric kom hit ikväll och kollade på film med Agnes och mig. Vi såg Burn after reading. Jag har sett den på bio en gång, Hans två. Den är så jävla cool. Helt twistad. Jag älskar sådana filmer. Och skådespelarna är helt grymma. Den är så sevärd!

Nu ska jag ägna en timme eller två åt att läsa bloggar sen kanske magen slutar sammandra sig så att jag kan sova. Varje kväll-Samma procedur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar