Lofsan

Gym i London?

På torsdag åker jag till London över helgen. Eftersom det är första gången på många år jag är där utan barn tänkte jag passa på att göra sånt som är extra barnovänliga, till exempel äta på avancerade restauranger och besöka ett par Londongym. Jag vet att jag har några Londonfantaster som läser min blogg, kan ni tipsa om kul lite speciella gym till mig?
 
 
 Ni som följt min blogg många år vet att vi är i London samma vecka varje år. Det är en stor konferens i Hans bransch där varje år. I år får barnen stanna hemma för första gången.


Sixten 5 månader gammal. Hans första besök i London januari 2010. Vi hängde mycket i Hyde Park.


Sixten 2,5 år gammal i London för tredje gången.


I London för fjärde gången; Sixten 3,5 år gammal och Baxters tredje besök 2 år gammal.

 Resvan kille.


Andra resan till London var jag nybliven 2-barnsmamma


Baxter var bara 3 månader när han var i London första gången. Då hade han varit i New York och Mexico en vecka tidigare dessutom.


Sixten blev storebror när han var 14 månader gammal, på både gott och ont. Denna bild är från Roka, min favoritrestaurang i London.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Fru Minimalist 20 januari, 2014 at 07:25

  Fitness First tyckte jag var bra när jag bodde i London, finns på flera platser runt om i stan.

  Hur gick det att resa till NY och Mexico med så liten bebis? Jag antar att man inte kan vaccinera små bebisar även om jag inte har barn själv och därmed inte är påläst.

  [Svara]

 • Svara pilla 20 januari, 2014 at 07:52

  Virgin active healthclub vid Tower bridge. Det finns även ett annat gym där som jag inte vet vad det heter men har hört att det skall vara grymt.

  [Svara]

 • Svara Melina 20 januari, 2014 at 11:19

  Hej! Först vill jag tacka för en superbra och inspirerande blogg! 🙂 Jag har en snart 3 månaders hemma och vi funderar på att åka till mexiko nu i vinter eller i November då är hon 1 år. Dela gärna med dig efter erfarenheter att resa med barn speciellt så små som några Månader. Vore helt fantastiskt!

  [Svara]

 • Svara Jeanette 20 januari, 2014 at 11:37

  Jag gillade Virgin Health Club i Aldersgate, centrala london. Coolt ställe med pool & bastu (ta med badkläder) och riktigt fräsch & fint, toppen service och schysst gym. Passade på att testa anti-gravity yoga vilket var roligt. 🙂

  [Svara]

 • Svara Nina L 20 januari, 2014 at 14:33

  http://www.runnersworld.se/blogs/runnerslove/ett-riktigt-bra-pass-pa-ett.htm

  Annie var på nåt som låter riktigt bra i höstas!
  Hälsningar
  Nina

  [Svara]

 • Svara Ellen 20 januari, 2014 at 16:29

  Gymbox ligger centralt i London och jag har förstått att det är ett superbra gym, bodde nämligen i hotellet i samma hus men hann tyvärr inte träna där.

  http://www.gymbox.com/

  [Svara]

 • Svara Sofie 20 januari, 2014 at 17:49

  Inga bra gym att tipsa om, det enda jag minns sedan jag bodde i London var att många gym hade medlemsskap där det ingick att man fick hyra film..Haha…

  [Svara]

 • Svara Hanna 21 januari, 2014 at 13:36

  Hej Lovisa. De finns jättemånga bra gym i London. Men London är ju rätt stort så svårt att rekommendera utan att veta vilket område du kommer bo i. Stora kedjor som finns på många ställen är Virgin Active (tror jag du skulle gilla), LA Fitness och Nuffield Health (som jag själv tränar på och rekommenderar). Jag ger gärna London tips om andra nöjen också:)

  [Svara]

 • Lämna kommentar