Lofsan

Gustavsvik

Idag har det inte blivit många knop gjorda! Gick en promenad till Konsum för att köpa pärlsocker. Sedan pensla och pärla bullarna och swoosh in i ugnen!

Till middag gjorde vi spenatsoppa med ägghalva och varma mackor i vår nya mackgrill. Jättegott! Tillefterrätt bev det goda bullar!

Somnade en stund på kvällen så jag kommer nog ha svårt att komma i ro till natten istället. Vill helst inte sova innan det är dags att sova för natten men jag var så trött att det snurrade i skallen. Nu känner jag mig som en helt ny människa och är sugen på lite kvällsfika. Kanske kesella med fun light? Som ickegravid äter jag det två gånger om dagen, inte varit sugen på det speciellt många gånger under graviditeten dock. Oftast är det filmjölk som lockar.

Imorgon blir det en dagsutflykt till Örebro och Gustavsvik med barnen. Själv känns det som att jag är uppväxt på det badet. Sommartid hängde alla kompisarna på deras utebad. Vintertid hade kanotklubben träning där två gånger i veckan.

Det känns lagom att åka 20 mil från Stockholm och inte ha någon övernattning. Vill ha korta avstånd sista veckorna när vi inte vet när, var och hur förlossningen sätter igång. Journalen åker dock med i väskan ändå, OM vi mot förmodan måste åka till sjukhuset i Örebro.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar