Sixten, Träning

Guess what? Going to the gym…

Tack för all er respons om barns sovvanor! Det blev till slut så att vi lyckades hålla Sixten vaken till 21, sedan vaknade han några gånger kring 22 men sedan sov han jättefint till 0830. Nästan 12 timmar! Vi får se hur det blir ikväll, vi åker hem till Stockholm i eftermiddag så Sixten somnar säkert en sväng i bilen.

Innan all packning och städning blir det ett träningspass. Igår kväll svullnade mina fötter upp, som jag sett i andra bloggar att gravvofötter kan göra. Det hände aldrig mig när jag var gravid med Sixten och tur det för fy vad oskönt det var! Jag fick en riktig fot- och vadmassage av H så det kändes mycket bättre. I dag ska jag i alla fall köra vader och baksida lår bl.a. så att trycket i benen ökar och blodet får lite hjälp att pumpas upp. Jag kommer inte att palla sju timmar i bilen med Shrekfötter, det är en sak som är säker!

Sixten har sina nya jeans på sig idag, skärpet ingick. Det syns inte så bra på bilderna men byxorna är glansiga, rocker! Jag är helt kär i dem!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Louise 6 augusti, 2010 at 11:44

  Tjejen litet tips, testa stödstrumpor om det händer igen, det brukar jag använda om jag tränat hårt/gått långt/känner mig tung i benen. Finns som träningsstrumpor (på löplabbet o liknande) som går till knäna. Supersköna att han när man tränar oxå ( dock inte såååå himla sexiga….)

  Annars funkar ju massage helt grymt bra oxå:)

  [Svara]

 • Svara Louise 6 augusti, 2010 at 11:44

  Tjejen litet tips, testa stödstrumpor om det händer igen, det brukar jag använda om jag tränat hårt/gått långt/känner mig tung i benen. Finns som träningsstrumpor (på löplabbet o liknande) som går till knäna. Supersköna att han när man tränar oxå ( dock inte såååå himla sexiga….)

  Annars funkar ju massage helt grymt bra oxå:)

  [Svara]

 • Svara Louise 6 augusti, 2010 at 12:06

  hm…kompresssionsstrumpor heter det visst 🙂 om du vill kolla upp det 🙂

  [Svara]

 • Svara Louise 6 augusti, 2010 at 12:06

  hm…kompresssionsstrumpor heter det visst 🙂 om du vill kolla upp det 🙂

  [Svara]

 • Svara Sofia 6 augusti, 2010 at 18:54

  tjusiga ju..jag håller med om stödstrumpor, sjukt fula men ack så skönt…jag har ju rls o d kliar som sjutton i benen för jämnan, med stödstrumpor gör det hela lite lättare…kram o glöm nu inte o höra av dig när du kommer hem – vill ju ses för en fika eller promenad eller så..kram kram S

  [Svara]

 • Svara Sofia 6 augusti, 2010 at 18:54

  tjusiga ju..jag håller med om stödstrumpor, sjukt fula men ack så skönt…jag har ju rls o d kliar som sjutton i benen för jämnan, med stödstrumpor gör det hela lite lättare…kram o glöm nu inte o höra av dig när du kommer hem – vill ju ses för en fika eller promenad eller så..kram kram S

  [Svara]

 • Svara Sofia 6 augusti, 2010 at 18:54

  tjusiga ju..jag håller med om stödstrumpor, sjukt fula men ack så skönt…jag har ju rls o d kliar som sjutton i benen för jämnan, med stödstrumpor gör det hela lite lättare…kram o glöm nu inte o höra av dig när du kommer hem – vill ju ses för en fika eller promenad eller så..kram kram S

  [Svara]

 • Lämna kommentar