Baxter, Sixten

Gravvorastning

Hans bestämde sig för att ta ut mig på en rastningsrunda idag, en riktig gravvorastning. Vi åkte ut till Sickla för att träna, Sixten var inte alls sugen på att vara på minisats så vi körde inne i en av salarna istället. Det funkar ju lika bra som att vara i gymmet. Lunch åt vi på Erssons som vanligt, god räksallad för min del och pannkakor för Sixten.

Vi uträttade några ärenden innan en sväng i gallerian och storhandling på Kvantum. Vi storhandlar alltid på torsdagar varannan vecka inför de dagar Hans barn är hos oss. När det bara är vi tre handlar vi lite varje dag, det funkar bra tycker jag fast det kan vara lite meckigt just nu eftersom jag hela tiden glömmer bort att köpa sånt som tar slut. Till och med mjölken glömmer jag bort.

Hans största intresse idag var att leka paparazzi och han hoppade helt oväntat fram bakom hyllorna och avfyrade en bildserie när jag minst anade det…

Ni som skrattar åt vilstolarna som finns utplacerade i matvaruhus, gör inte det! De är klart underskattade. Speciellt när man glömt något i början av butiken som mannen måste gå tillbaka för att hämta. Utan vilstolen skulle det inte gå.

Och Sixten får bara mer och mer eget utseende för varje dag. Miner, små ansiktsuttryck och säregna detaljer såsom lilla gropen i hakan gör att han allt mer ser ut som ett barn och inte en bebis.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara KIKKI 14 oktober, 2010 at 19:16

    men han är ju så söt sixten!! 🙂 lycka till med förlossningen nu 😉 när det nu blir, när som helst 😀

    [Svara]

  • Lämna kommentar