Lofsan

Gravidträning special

Det känns som att stan töms på Stockholmare som tjuvstartar midsommarfirande redan i dag. Vår familj jobbar på som vanligt och jag har varit i gymmet hela förmiddagen och kört terminens sista pass Kick Ass Mamas på Rosa Skrot. Efter sommaren kör vi igång med cirkelträningspassen igen, gravid, med eller utan bebis, alla är välkomna!

Innan jag officiellt tar midsommarledigt två dagar så ska jag till TV4 för att spela in ett gravidträningsspecial som vi sänder på söndag. Nyhetsmorgons programledare Suzanne Sjögren är gravid i sjunde månaden och hon och jag ska köra ett träningspass anpassat för tredje och sista trimestern. Förutom massa övningar anpassade för gravida så kommer vi också att prata om kost för gravida som tränar. Det är väldigt många som vill ha mer gravidanpasst innehåll på bloggen och nu får ni med andra ord ett helt träningspass. Er önskan är min lag. 🙂


Vi lånade hotellets cyklar hela helgen i New York och kändes oss riktigt urbana. Vi cyklade över Brooklyn Bridge och hängde i coola Dumbo bl.a.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Catharina 20 juni, 2013 at 17:28

  Åh va bra precis vad jag har längtat efter. Men jag hoppas att du lägger upp det klippet här efteråt om man inte har möjlighet att se det på söndag =)

  [Svara]

 • Svara Ingela 20 juni, 2013 at 19:16

  Hej Lofsan!

  Jag älskar din blogg och all inspiration den ger. Jättebra med mer träningstips för gravida (är själv i v.36). Jag undrar om du även kan tipsa om hur (och när) man på ett bra sätt ska komma igång efter förlossningen. Nåt särskilt man ska tänka på, nåt man ska undvika/vänta med, övningar som är extra bra.

  Vore väldigt tacksam. Trevlig midsommar till dig och familjen, ska kolla Nyhetsmorgon på söndag 🙂

  Kram Ingela

  [Svara]

 • Svara Elin 22 juni, 2013 at 16:39

  Woho! Det måste jag kolla på.

  [Svara]

 • Svara Lina 23 juni, 2013 at 10:37

  Åh jag missade!! Och jag hittar det inte någonstans på tv4s hemsida.. Snälla lägg upp det här!

  [Svara]

 • Lämna kommentar