Lofsan

Gravidträning på Nyhetsmorgon

Imorgon bitti 0930 besöker jag Nyhetsmorgon på TV4. Dagens tema i min programserie PT-skolan är träning för gravida. Jag har plockar ut 6 stycken övningar som fungerar fram till förlossningen med fokus på både styrka, bålkontroll och bäckenkontakt. Till min hjälp har jag modejournalisten och min Nyhetsmorgon-kollega Emilia de Poret som är gravid med sitt andra barn. Tillsammans körde vi ett träningspass hemma hos henne i fredags och det är det ni kommer att få se på TV.
 
 09.30 på TV4 eller TV4 play är det som gäller!
 
 


Emilia och jag har sänt Nyhetsmorgon tillsammans, både med Emilia som programledare och jag som gäst och när vi båda varit gäster tillsammans i 2 år nu. Vi är några stycken med olika inriktning som har våra egna stående programinslag tex läkare, psykolog, kockar, bagage, filmexpert osv. Det är ett superroligt team att jobba tillsammans med och jag lär mig väldigt mycket i det här sammanhanget. Eftersom jag producerar mina träningsinslag själv med hjälp av filmare och bildproducent så kan jag vara med hela vägen från idé till sändning. Det är stor skillnad mot att tex skriva artiklar som är bestämda både utifrån tema, innehåll och vinkling.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Jennie 13 oktober, 2014 at 15:58

  Hej!
  Jag har precis fått veta att jag är gravid (början av v.7 bara). Jag undrar som många andra hur man ska tänka kring träning under graviditeten. Inget högintensivt eller för tungt jag har förstått. Normalt tränar jag 5-6 ggr i veckan (löpning, styrketräning). Kan jag fortsätta så många ggr i veckan med lägre intensitet än vanligt eller bör jag även dra ner på antalet dagar i veckan? Så länge jag känner att jag orkar såklart! Och endast lufs-löpning och lätt-måttlig styrketräning?
  Ska se klippet från igår så fort det blir tillgängligt på nätet då jag missade det 🙂
  Tack för en jättebra blogg!

  [Svara]

 • Svara Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare + ytligheter 14 oktober, 2014 at 11:28

  Vad kul! Synd att jag missade det men det går kanske i repris.

  [Svara]

 • Svara Marika 22 oktober, 2014 at 18:06

  Hejsan. Jag hittar inte klippet är de nån som kan länka den till mig?!

  Mvh/Marika

  [Svara]

 • Svara Johanna 21 december, 2014 at 08:07

  Tack för inspiration, maila mig gärna om vart jag kan se klippet? Tack

  [Svara]

 • Lämna kommentar