Lofsan

Graviditetskalender och veckans mage, vecka 16

I fredags gick vi in i vecka 16. Fostret är ungefär lika stort som ett äpple.

Graviditetskalender från Familjeliv

Jag har känt en del fladder i magen, men det kan lika gärna vara fisar. 🙂

Jag försöker fota magen någon gång i veckan. Det är kul att jämföra med den förra graviditeten. När jag var gravid i vecka 14 med Sixten (jag har alla bilder på en extern hårddisk så de får ni se vid ett annat tillfälle) så hade jag absolut inte lika synliga magmuskler som jag har nu (klicka på länken för inlägg med bilder). Speciellt de sneda magmusklerna är extra framträdande i jämförelse. Självklart växlar magens storlek under dagen men mitt på dagen ser den ut så här. Jag provade lite graviditetskläder från förra våren och sommaren tidigare idag. Jag drunknar i dem nu. Mina älskade mammajeans är jättestora i låren och baken. Men jag ska inte ropa hej…. En vacker dag i sommar kommer jag nog att fylla ut dem, kanske med råge. 🙂

Veckans mage, vecka 16

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar