Lofsan

Grattis PT-Fia!

Min blivande Rosa Skrot-kollega PT-Fia tog hem vinsten i kategorien Årets träningsblogg på Finest Awards. Jag unnar verkligen henne det, Fia har haft ett tufft år och behöver all pepp hon kan få!

Annars var den första delen (Hans, Anna och jag tackade för oss direkt efter träningsbloggskategorin) av Finest Awards helt katastrofal. Utan att gå in på detaljer så var det bara coola Sanna Bråding som höll ihop arrangemanget.

Hans och jag tog en taxi till Söder och delade en pizza istället för att behöva leta efter skämskudden på Café Opera. Bra beslut! Gräbsen sover så fint sedan flera timmar tillbaka och nu ska Hans och jag fortsätta kvällen med Modern Family på Netflix och lite glass i sängen. En alldeles lagom balans mellan kändismingel och mysbyxerace på samma kväll. 🙂


Två fina och så inspirerande träningsbloggare finns i Anna och Terese, två av Sveriges största träningsbloggare. Förebilder för väldigt många människor!


Grattis PT-Fia!


Bästa delen av kvällen…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Jennie 14 februari, 2013 at 07:08

  Du är också en stor förebild, iallafall för mig!!! Jag funderar på att åka på BBC mamma, kanske vi ses då, såg att du skulle leda en av klasserna där och då blev jag ännu mer peppad att åka, vi får se vad ekonomin säger. Kram Jennie

  [Svara]

 • Svara Christine 14 februari, 2013 at 07:50

  Jag tycker iallafall att din blogg är dn bästa, alla kategorier. Du är en sån fantastisk inspirationskälla.

  [Svara]

 • Svara uppochhoppa 14 februari, 2013 at 11:52

  Ni har jobbat bra allihop – ett supergäng!

  [Svara]

 • Svara En trogen läsare 14 februari, 2013 at 12:07

  Håller med föregående talare. Tycker att din blogg är den bästa. Jag läser inte många andra bloggar och behöver inte heller så länge du har en så bra blogg. I min ögon är du vinnaren! Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar