Lofsan

Grattis Lofsan – den mest inflytelserika träningsbloggen 2013!

Här är en intervju med mig om utmärkelsen Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare:

Varför tror du själv att du blivit den mest inflytelserika bloggen under 2013?

Min blogg handlar om att träning kan vara mer för kvinnor än bara att komma i form. Träning kan också ge livsglädje och självförtroende, inte bara på gymmet utan i arbetsliv och privatliv. Min blogg förmedlar att vägen till hälsa inte har några genvägar, det handlar om prioriteringar och att jobba hårt för att lyckas, men det är ingen omöjlighet för någon. Alla kan! Det tror jag på och brinner för.

Vad strävar du efter gällande din träningsblogg – har du några mål?

Självklart vill jag fortsätta vara Sveriges mest inflytelserika träningsblogg, och växa därtill. Jag hoppas att allt fler kvinnor hittar min blogg och får inspiration till sitt liv.

Vilka träningsbloggar inspireras du själv av?

Jag inspireras av mina PT-kunder som gång på gång bevisar att den som är beredd att investera tid och engagemang i sitt eget välbefinnande kan få dubbelt upp tillbaka i form av att uppnå sina mål och sätta upp nya. Kolla in Livet från den ljusa sidan (livetfrandenljusasidan.se) Clara Fröberg (erdoderdo. com) och Alla kan träna (allakantrana.se). De bloggar som är i topp på Bloggportalen idag om träning och hälsa är redan där de vill vara och det ger inte mig så mycket inspiration längre, men jag brukar alltid hålla koll på dem ändå.

Vad kan vi vänta oss av din träningsblogg 2014, någonting spännande du kan avslöja?

Jag har flera roliga arbetsuppdrag på gång som jag på typiskt proffsbloggarmanér inte kan berätta något om än, men det kommer att finnas fortsatt anledning att följa mig framåt.

Hur ska du fira att du vann?

Jag är så glad och stolt för det här och vill gärna fira genom att ge tillbaka något till mina grymma bloggläsare. För att uppmärksamma denna utmärkelse kommer jag att ha en bloggtävling där 3 läsare vinner PT-timmar med mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner 29 november, 2013 at 11:56

  Grattis till en välförtjänt vinst Lovisa! Du är så bra!

  [Svara]

 • Svara Marie 29 november, 2013 at 12:21

  Helt rätt! Grattis Lovisa!

  [Svara]

 • Svara Karin 29 november, 2013 at 12:46

  Yes, grattis Lovisa! Du är grym!

  [Svara]

 • Svara Jag är Sveriges 25:e mest inflytelserika träningsblogg | erdoderdo 29 november, 2013 at 12:57

  […] – Ida har till exempel bara bloggat i knapt ett år. Lovisa berättar om utnämnandet i en intervju här. Lovisa har för övrigt fått galet mycket länkar under 2013, nästan dubbelt så många som […]

 • Svara Lotta 29 november, 2013 at 19:28

  Stort grattis till dig. Det är välförtjänt framför allt för all pepp och alla träningstips som du delar med dig av på ett ödmjukt sätt som gör att vi som inte har en stålkvinnas kropp som dig ändå känner att man kan vara delaktig. Fira ordentligt och fortsätt gärna blogga på samma sätt. Tack för all inspiration .

  [Svara]

 • Svara Mäktigast i tränings(-blogg)-världen och inspiratörer | Lisa & livet från den ljusa sidan 29 november, 2013 at 22:48

  […] ger en intervju  (<– länk) i och med sin vinst, och på frågan om vilka bloggar(e) som inspirerar henne […]

 • Lämna kommentar