Baxter

Grand Hotel Mölle

Vi bor två nätter på ett av Sveriges bästa hotell enligt oss; Grand Hotel i Mölle. Av någon anledning fick vi den största sviten, flyt antar jag. Det rummet bodde Henrik Zetterberg och Emma Andersson i när de gifte sig här för ett par år sedan. Då bodde vi här natten innan.

Frukostbuffén här håller världsklass och bygger på principen närodlat och ekologiskt så långt det går. Sedan att Sixten satt ungefär tre minuter vid bordet innan han ansåg sig vara mätt och ville ut på äventyr och att Baxter satt och slog händerna i bordet så fort yoghurtskeden dröjde en sekund låter vi vara oskrivet. Carola frågade idag om Sixten alltid är sådär lugn. ”Det verkar så i bloggen...” Jag skrattade rakt ut. Jag måste nog filma ett restaurangbesök åt er någon gång. Välkommen till Cirkus Renman.

Efter några stopp på vägen från Lund var vi tillbaka på hotellet vid 16-tiden. Då parkerade vi oss på den stora balkongen och njöt av eftermiddagssolen. Vi har varit i Mölle ett par nätter de tre senaste somrarna och varje gång är det katastrofalt väder, så även i kväll, men vi fick några riktigt fina timmar.

Grand Hotel Mölle har en egen restaurang; Seaside, som serverar sushi i världsklass. Smakar det så kostar det. Hans gick ner till restaurangen ikväll och beställde upp en jättefin köttbullstallrik som Sixten faktiskt åt fyra bouuullaaar, ifrån. Matstrejksbrytare, ring facket. Baxter åt grönsaksgryta från Ella´s Kitchen, rumstempererad. Jag slog vad om att han inte skulle äta den innan vi värmt den nere i restaurangen men Baxter tog halva innan resterna av Sixtens köttbullar slank ner. När gräbsen somnat åt Hans och jag vår sushi i den stora soffan med stormen utanför den öppna balkongdörren. Det var häftigt för det blixtrade massor över himlen utan att det regnade. Det händer sällan i Stockholm.

Baxter började klappa händer och dansa på riktigt idag. Första gången. Det ska till riktig Skåneluft för att det ska hända. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara I min lilla lilla värld 10 augusti, 2011 at 17:45

  Det är inte konstigt att Sixten åt 4 köttbullar från det köket. Är det dessutom David som gjort dem så håller dem världsklass. Du får hälsa Carina i repan så gott från mig och Självklart Eva, ägarinnan, om du stöter på henne.
  Visst är sviten underbar? Jag och Jon har sovit i den några gånger när vi jobbat mycket och det varit fullt i alla andra rum.

  Kram på dig

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Åh, jag blev helt i kär i sviten. Lyxigt för er!

  Köttbullarna är tydligen berömda i hela världen sa kocken…

  [Svara]

 • Svara Björn 17 augusti, 2011 at 06:02

  Trevlig sida. Byt ut Henrik Lundqvist mot Henrik Zetterberg så blir nog Emma glad 🙂

  [Svara]

 • Svara cheap unique engagement rings 8 januari, 2014 at 09:05

  The the next time I go through a web site, I hope which it doesnt dissatisfy me just as much as this one. I suggest, I know it turned out my choice to read, but We actually imagined youd possess something interesting to express. All I hear is a lot of whining concerning something that one could fix in case you werent also busy trying to find attention.

  [Svara]

 • Lämna kommentar