Resor

Gran Canaria dag 6

Idag är vår sista dag härnere. I morgon äter vi frukost i lugn och ro innan vi ska till flygplatsen i Las Palmas. Både igår och idag har varit riktigt varma dagar, 30 grader i skuggan. Det har knappt fläktat från havet.

En morgonbild på Sixten som skäller på katten uppe på muren.

Sixten höll sig vaken ner till stranden, jag hade hoppats att han skulle sova så att jag fick läsa klart min bok men icke sa nicke. När Sixtens morfar kom ner så gick de två ner till vattnet och tog en runda bort till vattenskotrarna. Det gjorde Sixten så trött, när jag fick tillbaka honom i min famn somnade han på 5 sekunder. Äntligen! Jag kunde alltså läsa läsa läsa och slutet var såå spännande!

Vi badade två långa stunder på förmiddagen innan Sixten mojnade. Då gick han och jag en lång promenad längs med havet. Sickan somnade än en gång, värme är uttröttande! När vi kom tillbaka till vår strand hämtade vi morfarn och så gick vi för att äta lunch.

En halv grillad kyckling efter det obligatoriska vitlöksbrödet


Veckans sista bad!

Under dagen har jag mött den ytterst obekväma känslan av blåsor som ploppar upp på ryggen. Skvitt säger det så börjar det rinna vätska längs med skulderbladet. Mysigt!

Tappar ryggen...

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar