Resor

Gran Canaria dag 5

Igår prioriterade jag andra saker framför att blogga, boken Hypnotisören (av pseudonymen Lars Kepler) till exempel. Det var så spännande från första sidan till den sista att jag inte kunde lägga ifrån mig den! Men nu är den klar och jag kan alltså sätta mig och blogga istället. 🙂

Gårdagen såg ut som de andra dagarna gjort. Sixten och jag går lite tidigare än pappa ner till stranden och Sixten somnade i vagnen på vägen dit. Jag hann både läsa, sola och bada innan han vaknade igen, då badade vi tillsammans.

Man får passa på!

Vi myser i solstolen efter badet

Sixten brukar orka 2-3 timmar på stranden, då gick vi upp till ”vår” restaurang och åt en stor lunch. Vi har ätit rejäla luncher med två eller tre rätter mitt på dagen och sedan bara något litet hemma på kvällen. Det passar oss bra eftersom Sixten somnar kring 19 och då vill jag att han ska sova i sängen och inte i vagnen.

Jag åt en toppenpizza med skinka, scampi och ägg. Mums!


Min efterrätt: jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde. Sixten fick rånet.

Vi promenerade tillbaka till San Agustin och Sixten och jag badade länge längre. Till slut var han alldeles skrynklig om fötterna!

Inspirerad av lunchen dagen innan gjorde jag en tomat och mozarellasallad till middag och kanariska jordgubbar som kvällssnacks. Det finns en förpackning till ikväll också… 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar