Resor

Gran Canaria dag 4

Slut på en lång dag i solen!

Idag har Sixten och jag badat i två långa omgångar, säkert 30 minuter vardera. Vi hoppade i de höga vågorna, de var en meter höga, och så doppade vi oss till halsen massor med gånger. Sixten tjöt av förtjusning och verkar helt såld på att bada i havet. Jag har närt en delfin vid min barm.

Sixten sov över en timme mitt på dagen så jag hann både sola, läsa min nya bok (Hypnotisören) och bada innan han vaknade igen och vi gick några kilometer upp till en restaurang längs med strandpromenaden.

Sixten läser barnmenyn


Förrätt: vitlöksbröd och en sallad caprese


Sixten och morfar är nog lite kära...

På vägen tillbaka till stranden i San Agustin köpte vi varsin glassdessert och Sixten smaskade på riskaka, hans nya favorit!

Sixten och jag badade vår andra långa omgång sent på eftermiddagen innan vi gick upp till affären och köpte ingredienser till kvällens tacodinner.

Till butiken!

I kväll ska vi som sagt laga tacos, förhoppningsvis somnar Sixten lika tidigt och smidigt som igår, annars blir det svårt eftersom resestolen jag kånkade med mig i resväskan (som alltså var skyldig till övervikten på flyget) inte går att fästa på något bra sätt på de tre bord som finns i lägenheten så jag har Sixten antingen i knäet eller på en riktig stol där jag säkrar honom med mina fötter liksom när vi äter.

Nu har vi två soldagar kvar innan flyget hem lyfter på lördag, tiden går alldeles för fort när man har roligt! Jag hörde att det snöat hemma i Stockholm igen, när kommer våren egentligen? Skynda skynda!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar