Lofsan

Göteborgsvarvet 2016

I samarbete med Göteborgsvarvet.

Nu börjar löparsäsongen verkligen dra igång!

Några av de tidiga maratonloppen har redan ägt rum och jag märker i mina flöden att många börjar träna mer fokuserat och intensivt med ett eller flera löparlopp i sikte. Många kommer att springa GöteborgsVarvet, en av de riktigt stora loppen.

Jag är imponerad över den proffsiga organisationen kring tävlingen, som nu har gjort det som jag tycker att andra arrangörer har mycket att lära av, med massor av andra events kopplade till loppet, t ex CityVarvet, TrailVarvet, MiniVarvet, löparresor, löparkvällar och annat. Inför årets lopp kör de också GöteborgsVarvet Expo, en mässa för alla som är intresserade av träning, sport och hälsa. Här kan man träffa folk, shoppa träningsprylar eller lyssna på föreläsare som Fredrik Paulun, Clara Henry och Mustafa Muhamed. För barnen finns också hinderbarna och skattjaktaktivera sig och utbyta erfarenheter och diskutera frågor inom sport och hälsa. 

– Don’t miss it!

Ska du springa Göteborgsvarvet i år?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Jennysen 22 april, 2016 at 18:46

  Ja, det blir mitt första varv, ser framemot det väldigt mycket! 😀 Men först kör jag Women’s Health Halfmarathon imorgon. Det blir mitt andra halvmaraton någonsin, även om jag ju nästan gått i mål på maraton också. 🙂

  [Svara]

 • Svara Theres 22 april, 2016 at 21:10

  Yes! Det är mitt första lopp överhuvudtaget! Om man inte räknar vårruset då!? Tänkte passa på att fråga dig, hur tycker du att jag bör träna nu inför loppet? Är ingen van löpare och har gått med på detta lite som en utmaning för mig sj och en utmaning tillägnad mig från en gym kollega! Kör två lång distans pass i veckan, men hur tycker du jag bör lägga upp det?
  Kram Theres

  [Svara]

 • Svara Broccolisoppa med soltorkade tomater, fröströssel och brödstänger 23 april, 2016 at 11:28

  […] tänkte jag börja med senaste avsnittet av Meny i P1 och sedan fortsätta med Träningspodden med Lofsan och Jessica. Dessa två poddar är mina absoluta favoriter och jag sparar dem till just mina […]

 • Svara Isabelle 25 april, 2016 at 08:02

  Hej,
  Jag har en fråga som jag gärna hade sett er diskutera i Träningspodden. Vad äter ni under en dag? Hur mycket och vilken typ av mat. Hur ofta äter ni det som samhället definierar som skräpmat och vad äter ni när ni äter ”superhälsosamt”? Jag har själv anorexia och skulle gärna höra från två sunda personer hur ni hittar balansen.

  [Svara]

 • Svara Charlotta 5 maj, 2016 at 07:36

  Jag skall testa att springa deras trail 🙂 har aldrig sprungit ett löpar lopp innan pga problem med ryggen.

  Ska du dit någonting?

  [Svara]

 • Lämna kommentar