Lofsan

Göteborgstrip

Hela familjen har åkt ner till Göteborg idag. Vi brukar alltid ta en sväng hit på sommaren och nu när gräbsen börjar bli äldre så känns det extra roligt eftersom Göteborg känns som en bra sommarstad för familjen. För 1,5 år sedan firade vi nyår i Göteborg och Hans och jag beställde upp massa mat på roomservice inför 12-slaget.
 
 Jag har en del jobb inbokat de här dagarna men vi ska också besöka Liseberg, Universeum, Alfons-huset och sen åka ut till Marstrand. Det är första gången vi åker dit så det känns väldigt spännande!
 
 Det är skönt att gräbsen blir äldre nu; vi har bytt ut barnvagn mot sparkcyklar i bakluckan på bilen och vi behövde inte stanna en enda gång mellan Stockholm och Göteborg. Jag minns när vi vuxna viskade med varandra i bilen för att inte väcka någon och därmed behöva ta typ tredje pausen på redan. Båda barnen åker framåtvända nu när de är snart 5 och 6 år gamla, det känns lyxigt att kunna prata med dom och serva dom med saker jämfört med när de satt bakåtvända.
 
 I natt bor vi på Hotel Pigalle mitt i Göteborg. Vi är vana vid större mer familjeinriktade hotell i Göteborg som Scandic Rubinen och Gothia Towers, Pigalle känns som ett helt annat typ av hotell. Jag har hört bra om frukosten och det kurrar redan i magen på mig nu vid 23 så jag längtar dit!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Rund är också en form! 4 juni, 2015 at 14:27

  Vi var uppe i Stockholm med barnen för två veckor sen.
  Bo på hotell var grymt spännande tyckte de. Och att vi dessutom hade BADKAR på rummet. Ren lycka! 😀

  Ha en skön Gbg-vistelse!
  Kram M

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 4 juni, 2015 at 19:50

  Visst är det skönt att slippa stor dubbelvagn! För oss har det varit tetris i bakluckan för att få plats med allt, är det nu med i & för sig men lite bättre utrymme i alla fall.

  Ha det härligt i Götet!

  [Svara]

 • Svara Caroline Toll 5 juni, 2015 at 00:50

  Åh mitt älskade Marstrand! Där bor vi varje sommar. Du har garanterat träningskläder med dig.? Det finns en fantastiskt fin runda runt ön. Den är bara knappt 5 km men terrängen är utmanande så man kan ju välja mellan att ta den två varv eller kombinera med massa knäböj, armhävningar eller annat sköj länge med rundan. Längst ute på klipporna kan det ibland vara svårt att se vart man ska ta vägen men tittar man sig runt eller fortsätter liten bit till så brukar man kunna se i berget vart man ska. Missa inte detta! Jag avslutar ofta med dopp i havet men kanske lite kallt nu.

  [Svara]

 • Svara catrin Borneskog Sinclair 5 juni, 2015 at 14:08

  Hej Lofsan!
  Jag heter Catrin och följer dig på din blogg och på instagram. Jag ska springa ett halvmaraton, The Great Horth Run den 13 september. Jag köpten din bok och bestämde mig för att följa ditt program för halvmaraton nivå 2.
  Jag började min träning några veckor innan själva programmet skulle börja (21 veckor innan=8 april). Tyvärr har jag haft lite otur:
  1.av misstag råkade jag springa fel så att ett av träningstillfällena blev 16 km istället för 8 km med följd att jag blev genomförkyld i två veckor
  2. därefter har jag varit i Zambia Africa på jobb och kommit hem nu igår och tyvärr har det varit antingen för varmt eller på kvällen för mörkt och för farligt att springa

  Jag undrar nu om det är för sent att träna inför mitt halvmaraton i september?
  I så fall, hur rekommenderar Du att jag kommer igång?

  Om inte för sent, hur ska jag modulera programmet/var skall jag börja

  Hoppas Du har möjlighet att svara

  Med vänlig hälsning
  Catrin Borneskog Sinclair

  [Svara]

 • Svara kj 7 juni, 2015 at 14:30

  Bröstimplantat?

  [Svara]

 • Lämna kommentar