Lofsan

God morgon världen!

Jag är igång tidigt idag med PT-kunder från klockan 06 idag så när andra börjar jobba för dagen har jag lunchpaus. 🙂

Nu är det nedräkning till sportlov och Åreresa på allvar. Idag har jag PT-kunder och mammapasset på Rosa Skrot, imorgon kör jag ett träningspass med tema barfotaskor på Rosa Skrot för journalister och bloggare och sedan ett företagspass på eftermiddagen. På lördag förmiddag håller jag en workshop i coreträning och hur man kan ha en progression i den. SEN åker vi norrut med takboxen full av slalomskidor, telemarkskidor och längdskidor. Jag längtar som tusan kan jag säga!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Emelie 21 februari, 2013 at 07:44

  Jag gillar verkligen dina skor, vilket märke är det?

  [Svara]

 • Svara fitnesscoachen 21 februari, 2013 at 09:36

  Det är en av de stora fördelarna med att vara egen företagare, men kan planera sin tid mycket efter vad som passar en själv och hur man vill ha sina dagar, jobba lite på morgonen, hinna med lunchträning, jobba på kvällen när barnen sover osv. Fantastiskt!

  [Svara]

 • Svara Malins Blogg | Mamma Träning Mode 21 februari, 2013 at 20:26

  Men just ja, det är ju nu i helgen ni kommer uppåt i landet 🙂 Hojta till om vi ska köra på lördag, vi ska iväg på middag på kvällen men är fria under eftermiddagen!

  KRAM

  [Svara]

 • Lämna kommentar