Lofsan

God morgon måndag!

Idag vaknade vi utvilade alla fyra för första gången på evigheter, jag hade glömt hur det känns. Underbart!

Idag ska Sixten till förskolan för första gången sedan en vecka tillbaka. Förra torsdagen var senaste dagen han var där. I morse vaknade han så sent som 0645 så förhoppningsvis är han lite piggare vid 09 när jag lämnar honom än när han vaknar vid 05.

Baxter hostar en del men är jätteglad annars så det går ingen nöd på honom.

Föresten, ser ni något nytt på bilderna? Just det, trimmern har varit framme igen. På båda två! Sixtens hår växer så fort och lägger sig som en matta så fort jag inte har vax i och jag tycker att han passar så bra i snagg med sina stora ögon, långa ögonfransar och mörka bryn. Baxter hade allt hår från min mage kvar, med obligatorisk fläck i nacken och munkkransen i nacken. Inte så snyggt. Dessutom hade han lite skorv kvar som jag inte ville pilla på när håret var i vägen. Så wroooom!

Två stycken rakade gräbs, så snygga!!!

Sixtens fröknar på förskolan kommer få chocken när de tar av honom mössan. Måste nog förvarna. 🙂

Jag har den här periodens sista SatsBabypass idag. Nästa vecka är det ny koreografi som jag ska träna in. Ska handla lite i Sickla när jag ändå är där; blöjor, gröt till Baxter, välling till densamme och så ett besök på Apoteket; Alvedon och ansiktsprodukter. Jag använder Cliniderm just nu.

Ikväll har Hans och jag en dejt på tu man hand. Mormor kommer hit när barnen förhoppningsvis har somnat och då har Hans och jag bokat bord på en restaurang på Odenplan. Vi har inte varit på date ensamma sedan innan Baxter föddes. Sista veckan i september tror jag bestämt. Spännande! Alltid pirr i magen inför honom.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Erika - Emblas mamma 28 februari, 2011 at 21:37

  Va fina dom blev!
  Måste ha varit en bra natt i natt för vi sov oxå otroligt bra! Vaknade helt utvilad. …tänkte skriva ”sovit som ett barn”, men varför säger man så? Barn verkar ju aldrig sova speciellt bra eller?
  Efter tuff träning fick Embla ett par timmar med mormor och jag fick lite tid för mig själv. Sååå skönt med egentid i bland 🙂
  Ser fram emot en recension av nya passet när du kört det. Är det bra musik? Funderade på om jag skulle va lite feg och sluta nu, på topp och slippa lära nytt, men jag vet inte… Älskar ju upplägget i passet och det är bara 4måndagar kvar tills jag börjar jobba.

  [Svara]

 • Svara Dalila 28 februari, 2011 at 22:56

  Våriga killar i snagg , helt ok 🙂 rekomenderar denna blogg (inte min)
  http://lifeasemmaknowit.blogg.se/category/min-30-dagars-halsolista.html
  imorgon är det 1 mars, jippeee ha det gott !

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Åh, tack! Den där listan ska jag nog anamma!

  [Svara]

 • Svara Cissi 1 mars, 2011 at 21:19

  Här jublar vi för minsta nya hårtest vi upptäcker på B och du bara tar bort det sådär, hmm…

  Fast de ser verkligen mer jämngamla ut nu, Sikten och B. Tycker alltid Sixten känns så mycket äldre .

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha! Bortskämd på hår!

  [Svara]

 • Lämna kommentar