Lofsan

God morgon!

Idag gick vi upp lite tidigare än vanligt för att hinna tjattra lite med Kärleken vid frukosten. Sixten somnade om precis i sin vagn och jag passar på att läsa lite bloggar. Hinner inte med ens hälften av de jag följde slaviskt när jag var gravid och hemma på dagarna. Att kommentera kan ni glömma, hinner bara skumma igenom innan Sixten brukar kalla på min uppmärksamhet igen.

Idag ska vi börja dagen med träning i Sickla. Sedan ska vi åka låg buss (förhoppningsvis) till stan för att äta lunch med Sixtens pappa och morfar. Sixtens morfar jobbar nära vår nya lägenhet så jag ska gå in i trappuppgången en sväng och känna atmosfären 🙂

Resten av dagen spenderas lekandes med Sixten, som för övrigt, likt en blixt från en klar himmel upptäckte sina fötter under gårdagens kvällsbad. Nu kan han inte släppa taget om dem! Dessutom har han börjat vända sig från rygg till mage. Det går fort och han snurrar åt alla håll så det gäller att vara uppmärksam så han inte dimper i golvet av bara farten.

Om jag hinner ska jag packa några kartonger till. Det är befriande!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar