Lofsan

God morgon!

Igår kväll körde vi ett koncept som kan börja liknas vid en tradition när vi är i Göteborg och bor på Avalon; vi köper färska räkor i saluhallen, nybakat bröd och färskost. Lite cocacola zero på det och kvällen är gjord! Till efterrätt åt vi ostkaka och färska bär.

Hemma kollar vi extremt sällan på TV. Vi har så mycket projekt för oss att när vi väl är hemma så vill vi bara prata med varandra. Om vi vill se någon serie kollar vi från hårddisken eller nätet. Men igår kväll var vi så trötta så TV:n åkte på och så såg vi SOS Gute, Batman, Vänner och Scrubs. Trevligt !

I morse vaknade jag när Hans gick upp men somnade om direkt. Jag är inte van att behöva sätta väckarklocka på morgnarna. Sixten vaknar nämligen alltid prick nio! Då ligger han och jollrar och skrattar. Det händer även att jag vaknar av han ligger och slickar mig i armhålan… Men inte imorse inte. Vi vaknade tio och hade försovit oss till frukosten! Jag antar att han hade dåligt samvete över natten till igår och ville gottgöra mig…

Vi fick frukost i alla fall och hann äta i lugn och ro innan lunchgästerna kom. Nu softar vi på hotellrummet fram till tolv då vi ska till Sats. Idag ska det trimmas lår och rumpa. Håller foten blir det intervaller på löpbandet också.

En lunch och en vända på stan på det och sedan kan helgen börja! Vårt tåg går vid 18 ikväll, det ska bli skönt att komma hem igen. På måndag ska jag börja packa ner så smått. Eftersom vi bara har bott i lägenheten i fyra månader har vi inte hunnit samla på oss massa skit. Skönt!

Nu ska jag packa alla kläder och gå bort till gymmet. Hoppas ni har en trevlig fredag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alexandra 6 november, 2009 at 15:07

  Amen åh vad jobbig du är! Jag är ju rädd för Sats. Jag har hört att man inte ens kan träna i mjukisar där för då blir man utskrattad. Och jag vågar inte möta mina rädslor ännu. Men jag kan hänga med på lunch efteråt!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Lägg av! Nu är det du som tar fram mjukisarna och den bästa behån du har för nu ska det hoppas och skuttas!

  [Svara]

 • Svara Alexandra 6 november, 2009 at 15:07

  Amen åh vad jobbig du är! Jag är ju rädd för Sats. Jag har hört att man inte ens kan träna i mjukisar där för då blir man utskrattad. Och jag vågar inte möta mina rädslor ännu. Men jag kan hänga med på lunch efteråt!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Lägg av! Nu är det du som tar fram mjukisarna och den bästa behån du har för nu ska det hoppas och skuttas!

  [Svara]

 • Svara Alexandra 6 november, 2009 at 16:18

  Oh Lord. Okej, men inte ett ord om varken mina mjukisar eller avsaknad av både styrka och kondition. För då öppnar jag en can of whoop-ass!

  [Svara]

 • Svara Alexandra 6 november, 2009 at 16:18

  Oh Lord. Okej, men inte ett ord om varken mina mjukisar eller avsaknad av både styrka och kondition. För då öppnar jag en can of whoop-ass!

  [Svara]

 • Svara skolfux 6 november, 2009 at 16:58

  Finns erbjudandet om att prova på Sats baby gratis kvar?! Känner mig redo för det nu!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Självklart! Vad kul!

  [Svara]

  skolfux Reply:

  Kul! Då gör jag det på måndag! Ska jag hänvisa till dig i receptionen eller nåt?

  [Svara]

 • Svara skolfux 6 november, 2009 at 16:58

  Finns erbjudandet om att prova på Sats baby gratis kvar?! Känner mig redo för det nu!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Självklart! Vad kul!

  [Svara]

  skolfux Reply:

  Kul! Då gör jag det på måndag! Ska jag hänvisa till dig i receptionen eller nåt?

  [Svara]

 • Lämna kommentar