Lofsan

God morgon

I dag var jag för en gångs skull morgonpigg och jag hinner med ett efterlängtat träningspass före jobbet. Jag har haft ont i halsen sedan i söndags morse och då tränar aldrig jag men i morse var det onda borta äntligen.
 
 Idag har jag PT-kunder på agendan, en lunchdate och sedan ett långt möte i eftermiddag tillsammans med ett gäng som hjälper mig med ett nytt projekt jag håller på med. En lång och väldigt spännande dag!
 
 Jag hoppas att ni får en fin torsdag!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Nina 10 april, 2014 at 07:48

  Jag blir så glad av dina inspirerande inlägg 🙂 Du är en stor förebild för mig och jag skulle gärna ta emot några råd av dig om hur man skall komma igång med eget företag och vad man skall tänka på i processen. Vet inte om man kan maila dig, så skriver här..

  Jag har skolat om mig till PT på ”äldre” dagar och skulle nu vilja komma igång och jobba med det jag älskar och brinner för, nämligen träning. Det är dock svårt att veta i vilken ända man skall börja för att komma igång. Funderar också på att söka jobb som gymnastiklärare för att komma in lite i branschen (har dock inte kompetens till det).
  Bor på en liten ort så marknaden är inte så stor, funderar också på att specialisera mig på kvinnor/mammor eftersom det inte finns någon som jobbar på det området på min ort. Kanske köra igång lite grupper med mammaträning efter graviditet eller andra små kom igång grupper för medelålders kvinnor.
  Har du tips på utbildningar man kan gå för att lära sig mera om träning under och efter graviditet? Har själv 2 barn så har lite egna erfarenheter, men ingen större kunskap inom området..

  Tacksam för svar 🙂

  [Svara]

 • Svara Jenny Holm 10 april, 2014 at 07:56

  Bravo Lovisa, heja heja. Morgonträning är så skönt – då är det ju gjort sen ;). Hela du utstrålar inspiration och pepp – tack för allt du delar.

  [Svara]

 • Svara Linda Assarsson 10 april, 2014 at 09:37

  Vilka läckra byxor!!!! Vill ha 🙂

  [Svara]

 • Svara Laila 11 april, 2014 at 07:10

  vilken härligt inspirerande blogg du har, och jättesnygga träningsbyxor, som bara de får en att vilja träna. 🙂

  Kram Laila

  [Svara]

 • Lämna kommentar