Lofsan

God morgon!

Efter en skön natt i en av sviterna här på Birka Cruises har vi nu ätit frukost och sitter i varsin fåtölj och jobbar lite. Mycket av mitt administrativa jobb innebär att förbereda och lämna över ekonomiunderlag till företagets ekonomer. Numer driver jag ett aktiebolag, förut hade jag bara en enskild firma men jag tycker att det både är lättare och svårare med ett aktiebolag. Annat administrativt arbete för mig är att utforma avtal med olika partners jag samarbetar med. Min blogg, annonserna jag har, föreläsningar jag gör och varumärken jag syns tillsammans med har mer arbete bakom sig än vad man kan tro och jag är mån om att det ska bli väldigt bra. Jag får många förfrågningar varje dag och det måste kännas 100% rätt för att jag ska satsa på det. Förut sa jag ja till mycket men nu har jag blivit mycket bättre på att sålla och det känns så bra. Att lära mig säga nej är det viktigaste jag lärt mig på länge! 🙂
 
 


Rosa Skrot på Södermalm är ju som ni vet min stora kärlek. Förutom att jag har alla mina PT-kunder där så kör jag gruppträningspasset Kick Ass Mamas där. Onsdagar 10.30 är mitt pass, måndag, tisdag och torsdag kör mina kollegor Lena och Pischa passen. Alla övningar är anpassade till nyblivna mammor och man tar med sig sin bebis till passet. Det är kärlek!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara fitnesscoachen 16 januari, 2014 at 13:13

  Jag har också nyligen ombildat till AB, tycker som dig. Fördelar för mig som person men massa nytt att hålla reda på gällande skatt, moms, redovisning månadsvis osv. Tur jag har en konsult som hjälper mig! 🙂 Man ska göra det man är bäst på, så kan de göra det dom kan.

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 16 januari, 2014 at 15:20

  Ser fram emot sommaren och kick ass passen! Jag gör bara det jag är bra på – och så sköter min fantastiska VD resten i vårt gemensamma Ab, så för min del är det inte jätteskillnad ännu, men det känns mycket roligare att jobba två än ensam, och roligt att vara delägare av ett aktiebolag än en egen liten enskild firma liksom, så jag är med dig! Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar