Lofsan

God morgon!

Här hemma är vi i karantän ett tag till så nu ska den här mamman svettas lite i ”hemmagymmet”. Och med hemmagym menar jag vardagsrummet. Inga redskap behövs, kroppen räcker alldeles utmärkt. Jag ska filma ett helt upplägg åt er som ni kan göra själva sen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Linda-Naemi Edwinson 19 juni, 2012 at 09:28

  Ser fram emot videon! Ska iväg över midsommar i en vecka och bo hos min kille. Där finns inga redskap, själv har jag hela lgh full 🙂 Men träna vill jag fortfarande göra såklart!

  [Svara]

 • Svara Anonym 19 juni, 2012 at 15:07

  Hur lång är du?

  [Svara]

 • Svara sandra linder- från15 år och gravi 20 juni, 2012 at 12:58

  Tänk om man bara kunde få några procent av din kropp Lovisa! Supersnygg är du 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar