Lofsan

God morgon!

Haha, tänk att jag har blivit en sån som hänger på låset till frukostrestaurangen. Tänk om jag hade njutit mer av att sova innan jag fick barn. 😉 Jaja, skönt att vara ätna och klara för dagen 0730 på en söndag.


Jag ska till gymmet strax, en promenad i solen blir det sedan och så har vi pratat om en lunch på Broken. Lunch är det nya middag. Det fungerar inte att gå på restaurang på kvällstid så vi lägger allt krut på lunchdejter istället.

Det ska bli 19 grader häruppe i Åre idag. Najs! Jag har inga shorts dock, jeans får funka. Det viktigaste är glajjorna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Erika 24 april, 2011 at 09:42

    En liten fråga som jag har funderat på ett tag: vilka övningar är bra för att bygga upp styrkan i mage och rygg? Jag kan inte göra rygglyft när man hänger ner över en sån där ställning, jag har nämligen lite lågt blodtryck men behöver bygga upp styrkan i core-musklerna.

    [Svara]

  • Lämna kommentar