Lofsan

God morgon!

Regnig fredag idag. Men det gör inget, inget kan ta ifrån mig min fredagskänsla. Ingenting! Ikväll ska jag nämligen ut på galej tillsammans med de andra mammorna. Massa god mat och drinkar, I like!

Men innan dess ska DJ Six och Lil’ B till BVC. Vi har bytt mottagning och idag har vi det första besöket inbokat. Sixten ska vaccineras och Baxter vägas. Undrar om han växer lika mycket som Sixten gjorde av tuttarna.

Hur ska ni tillbringa denna fredag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara ida, mamma till Lykka 12 november, 2010 at 08:58

  Lycka till!

  Vi ska hem till Lilla A & E på lite lekdejt här på förmiddan!

  [Svara]

 • Svara Nea 12 november, 2010 at 09:28

  Klockrena smeknamn!

  [Svara]

 • Svara Petra 12 november, 2010 at 12:32

  vi ska leka på öppna föskolan sen ska vi ha främmande av kusinvitamin! känner mig såå onyttig när jag läser din blogg. 3 grav nu på 2,5 år och jag lider av svår foglossning kan inte röra mig denna gång. det gör mig sur grinig och int ealltid så kul.

  [Svara]

 • Svara Tova 12 november, 2010 at 17:23

  Åh gud vad kul!
  Vill också gå på Fridays och dricka glassdrinkar, hihi. Och visst är det skönt att bo i stan ibland och känna sig hyfsat flexibel…

  Hoppas fredagen blir toppen med tjejerna!

  [Svara]

 • Lämna kommentar