Lofsan

God morgon!

Vi hade en riktig småbarnsmorgon härhemma idag. Bebisen har sedan han föddes sovit hela kvällarna och nätterna, till skillnad från Sixten som som nyfödd och i ett år hade sin primetime när vi andra ville sova. Bebisen äter bara två gånger per natt och sover gärna till nio så än så länge är nätterna ganska enkla. I morse i alla fall så vaknade Sixten vid 06 när vi bytte blöja och kunde inte somna om så jag la mig på soffan med bebisen och Sixten tittade på Disney från golvet. Jag nickade till en gång och vaknade av att Sixten gnällde. Trötthetstecken, jippi! In med bebisen till Hans och så försöka söva Sixten igen. Mindre lyckat resultat men vid 07 låg vi till slut i sängen allihopa och Sixten somnade igen hos Hans. Vaknade inte förrän 0930 av att någon snuttade mig i armhålan. 🙂

Nu sitter Sixten och jag i soffan och myser samtidigt som jag gungar babysittern med foten. Alla nöjda! När Hans kommer hem om någon timme ska vi till Söder och äta lunch. I eftermiddag funderar jag på att ta min powerwalk utan vagn för första gången. Hoppas bebisen äter bra fram tills dess så att jag vågar lämna honom. Det är skönt att han gillar nappen, den lugnar honom.

Nu har ni fått höra om vår morgon, hur har er morgon varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Stina 3 november, 2010 at 12:59

  Alldeles underbar! Som en bal på slottet! Nja, inte riktigt, men faktiskt riktigt mysig med Bella! Hon har blivit så mysig på senaste tiden, jag hoppas det håller i sig!

  Du har en award att hämta inne hos mig (om du vill)

  KRAM Stina

  [Svara]

 • Svara Linda 3 november, 2010 at 14:35

  Låter som sköna rutiner ändå 😉
  Jag blev väckt 05.30 🙁 sedan var det för mig en ”stor” premiär idag… Lämnade mina TVÅ pojkar på förskolan för första gången… Det gick toppen, men det är ju lite MER att hålla reda på i klädväg osv 😉

  [Svara]

 • Svara Tove 3 november, 2010 at 14:47

  10.45 var jag på BVC, Angie skulle få ettårs vaccineringen. Tyvärr kom jag en dag försent, skulle varit där igår. Så j-a virrig! Men hon fick sin vaccinering en timma senare. Suck!

  [Svara]

 • Svara Cissi 3 november, 2010 at 16:16

  Jag gick upp sex med B och han presenterades då för första gången för MakkaPakka och gänget. Satt som en staty i tio minuter, men sen tröttna han dessvärre.

  [Svara]

 • Svara Mini 3 november, 2010 at 17:31

  Läser din blogg då och då och tycker det är roligt att läsa om din träning och titta på bilderna. Tycker dock att du är lite för nojjig för din kropp och mat (för min smank) men jag kan ju alltid skippa de delarna. Dina barn är jättesöta!

  Ha det!

  [Svara]

 • Svara M.H 3 november, 2010 at 18:11

  Iväg till jobbet vid 7, halvdag och sen studier på eftermiddagen 🙂

  [Svara]

 • Svara Tess 4 november, 2010 at 09:12

  Ingen frukost hemma, det blev hårt bröd och apelsinsaft 🙁

  Min träning har jag inte kommit igång med, som jag sa till dig. Ursäkta.

  Hur ska jag tänka? Måste gå ner minst 10 kg!

  Tycker om att gå (som du!) men inte att springa. Har ett kort på gym men orkar inte dit.

  Kram
  /T.

  [Svara]

 • Lämna kommentar