Lofsan

God morgon!

Idag är det plusgrader här i Götlaborg. Riktigt blött på marken.

Vi hade en jättemysig kväll igår. Först tittade vi på Biggest Loser samtidigt som vi åt räkor. Vi hejade på tjejernas skidstafett och avslutade med Upp. I den svenska textöversättningen har de döpt om pojken från Russel till Oskar. Fågeln heter Kevin men i texten står det Kenneth. Kennet med h.

Vi har hotellrummet fram till två idag men minisats har bara öppet fram till 1330. Egentligen vill jag bara ligga i sängen fram till två och sedan ta en shoppingsväng. Så osugen på att träna! Men jag vet å andra sidan att jag vill när jag väl är på gymmet. Och efteråt kommer jag vara jättenöjd. Jaja, vi får väl se… På schemat idag står konditionsintervaller och benstyrka. Mina favoriter!

Jag längtar mest till ikväll då vi ska äta middag med Anna och hennes boyfriend på Twisted Torso i Malmö.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar