Lofsan

God morgon!

Vi har hittills idag tagit oss från sängen till köket för att äta varsin tallrik gröt. Vi tog sedan raka vägen från köksbordet till soffan i vardagsrummet och här fastnade vi. Ett avsnitt av Greys jag inte sett och sedan Biggest Loser. Förmiddagen är planerad!

Idag ska vi ut på långpromenad i den vackra februarisolen. I kväll ska jag i väg till Sickla och jobba, det är ju tisdag. Nytt upplägg för dagens Crosstraining idag så jag ska lägga någon timme på att se över dispositionen och övningsval. Igår kväll stod 13 personer på väntelistan utöver de 30 som släpps in. Kul att klassen blivit så populär på så kort tid sedan jag tog över den

Hoppas ni alla har en bra tisdag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Nea 16 februari, 2010 at 11:53

  Hej!! Jag skickar ett mejl ikväll.. =) så du inte tror att jag har skitit i det !
  kram

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Bra!! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar