Lofsan

God morgon!

Klockan är 1030 och sjusovarsixten har inte vaknat än. Han har vaknat lite oftare i natt och en gång väckte han mig genom att sitta och klappa mig i ansiktet. Hur han kom upp till sittandes är en gåta…

För första gången på evigheter ska jag äta min gröt ensam och få läsa DN utan att små nyfikna fingrar ska riva sönder sidorna.

Idag ska vi till Sats Odenplan för träning, jag har världens träningsvärk i överkroppen sedan igår kväll så det blir nog löpning och ben idag. En längre promenad på det så har nog ännu en dag gått.

Ikväll kommer förhoppningsvis Karin på besök: trevligt!

Jag lämnade Sixten sovandes igår kväll och kors i taket sov han fortfarande när jag kom hem så för första gången på flera månader satt bara Hans och jag uppe mitt i natten och åt ostkaka. Vi pratade massa och mös. Det var underbart! Mer sånt åt folket!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar