Lofsan

Glasstest: Änglamarks nya ekologiska glass

Ni som följer mig på instagram och Facebook har följt de sista förberedelserna inför min Kina-resa. Ikväll flyger vi från Arlanda till Peking och sen har vi två dagar i Kina innan Great Wall marathon som går av stapeln på lördag. Jag är pirrig i magen och som vanligt har jag lite resfeber!
 
 De senaste dagarna har jag myst lite extra med gräbsen härhemma och idag är de lediga från förskolan eftersom jag också är ledig. Igår hade vi lite extra lyxig middag för att vara måndag och så åt vi efterrätt.
 
 Vi gjorde ett glasstest som vi fått från Coop och deras ekologiska serie Änglamark.
 
 Jag är ingen stor dessertälskare men äter gärna lite glass då och då, särskilt under den varma delen av året. Däremot är jag lite kinkig när det gäller smaker och typ av glass. Men Coops ekologiska serie Änglamark gjorde mig glad. För till skillnad från många andra glassar så är den svensktillverkad, ekologisk och gjord på KRAV-märkt grädde och KRAV-märkta ägg från frigående höns. Jag försöker alltid välja ekologiskt om jag kan och därför kändes det bra att också kunna välja grön glass. – Schysst, säker, ren och långsiktigt hållbar mat känns bra tycker jag, även när det gäller glass.
 
 Jag testade ett par olika smaker, bl a klassisk vanilj och jordgubb. Min favorit var nougattrippel, lagom söt och lite seg, med bra partier av nougat. Fungerade väldigt bra på dinkelpannkaka tillsammans med färska blåbär och lite pressad citron.
 
 


Nu ska vi åka till Junibacken hela familjen, det är första gången gräbsen är där, och sen är det dags för mig att bege mig till Arlanda!
 
 I samarbete med Coop.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Beatrice 17 maj, 2016 at 14:42

    Ser SJUKT GOTT UT! 😀

    [Svara]

  • Lämna kommentar