Lofsan

Gladiatorerna, workshop och klippning

Såg ni Gladiatorerna igår kväll? Det var en galet spännande Hinderbana. Stackars Chris skadade hamstring på baksidan av låret mitt i banan och kunde inte springa uppför bandet. Vilken otur! Anna som vann av tjejerna är en helt fantastisk tjej. Hon pluggar till idrottslärare på GIH och kommer bli en grym idrottslärare.

Idag har jag jobbat sedan imorse. Eftersom vi åker till London imorgon och jag ska jobba med några andra projekt där så behöver jag lägga extra krut på mina PT-kunder före och efter resan, med andra ord vara på gymmet en lördagsmorgon före 08. 🙂

En annan kul grej jag jobbat med idag är en workshop med ett gäng tjejer. Vi körde 1,5 timme med fokus på hur man konditionstränar utan att springa. Vi testade massa olika typer av intervaller och hade stationer med kettlebells, steplådor, skivstänger och medicinbollar. Det var en riktigt lyckad workshop. Nästa tillfälle är 23/2 med tema coreträning. Skillnaden mellan ett träningspass och en workshop är längden på tillfället och att det är stort utrymme för den teoretiska bakgrunden och frågor. Träningen får man också. Om du vill vara med nästa gång kan du maila Lovisa.sandstrom@me.com. Det kostar 400:- per person och vi kör 10.30-12.00 på Rosa Skrot 23:e februari.

Medan jag jobbade var Sixten och Baxter hos frisören. Mer stolta killar får man leta efter. Raka i ryggen, blickstilla satt de i bilen och tittade i spegel. Att bilen hade både ratt och tuta var en succé. Nu är de för första gången frisörklippta, perfekt inför London. Vi möttes upp för en fika på Fabrique och nu blir det soffhäng och packning resten av dagen. Jag skulle behöva en powernap också. 🙂


Sixten hos frisören


Zoolander.


Tutut!


Stolta gräbs med varsin påse godis.


Fika!


Lite trött mamma idag, drömde helt crazy inatt…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Carina 26 januari, 2013 at 14:13

  Men Gud så söta hos frisören. Var nånstans har de såna bilar? Det var ju smart! Låter spännande med andra projekt i London, du verkar ha fullt upp hela tiden. Ha en trevlig resa!

  [Svara]

 • Svara sophia 26 januari, 2013 at 14:40

  Tack för toppenpass imorse!!

  [Svara]

 • Svara Emelie 26 januari, 2013 at 14:56

  Stolta fina och nyklippta!! 🙂
  Toksköna!

  Trevlig lördag till er, och gud va man önskar att man bor i huvudstaden ibland så man kan få vara med på alla roliga workshops!!
  Kram!!

  [Svara]

 • Svara Anna 26 januari, 2013 at 15:10

  Fin familj <3 Grabbarna är sockersöta!!

  [Svara]

 • Svara Cina 26 januari, 2013 at 19:47

  Sååå söta!!! Påminner om mina grabbar när de var lite mindre 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar