Lofsan

Gladiatorerna 2013 & Headweb

Jepp, nu har jag äntligen sökt. Jag fick höra att de som tidigt sökt och gått vidare till tester redan fått veta datum så jag hoppas få besked inom ett par veckor om jag får komma och visa vad jag går för. Om testerna är redan om två veckor så spelar det inte så stor roll vad/hur jag tränar inför dem men mentalt är jag mycket längre fram. Jag är sån att jag redan ser mig själv i hinderbanan. Allt annat innan dess är bara förberedelser för det. Det känns i alla fall så himla kul och nu håller jag tummarna att jag får ett mail eller samtal från TV4 med positivt besked.

Ikväll ska vi hyra en film och kolla på i sängen. Tidigare har vi laddat ner film via iTunes men nu testar vi en sajt som heter Headweb. Den har alla filmer med svensk text och även Disney med svenskt tal till barnen. I iTunes så laddar man ner en film till enheten och sen har man två veckor på sig att se filmen. I Headweb så streamas filmen direkt medan man tittar. När vi var på Ystad Saltsjöbad så tittade vi på min favoritfilm Crash streamat genom hotellets nätverk och det fungerade 100%. Rekommenderas!


Bilder från dagens lunch på något Thaihak på Värmdö Marknad. Älskade små gräbs!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Isabell 15 april, 2012 at 10:23

  Wow! Så himla cool du är, håller tummarna för att vi får hejja på dig från tvsoffan! 🙂
  Lycka till!
  /Isabell

  [Svara]

 • Svara elinjosefine 15 april, 2012 at 11:32

  Åhh vad spännande med gladiatorerna!!! Hoppas du kommer med 🙂

  [Svara]

 • Svara Cindy 15 april, 2012 at 11:35

  Ska verkligen hålla mina tummar för dig och hoppas få se dig spöa gladiatorerna i höst 🙂

  [Svara]

 • Svara clara 15 april, 2012 at 12:28

  Så j*a coolt. Hoppas du kommer med, en tvåbarns mamma som visar att man kan vara stark och vältränad fast man fått barn. Imponerande, även jag håller tummarna.

  Lycka till.

  Kram CLARA

  [Svara]

 • Svara L... 15 april, 2012 at 19:42

  Hej! Grymt Lovisa! Hejjar på dig och hållar alla tummarna!!:)
  Du är en sådan grym förebild, önskar jag hade lite pengar till övers och kunde träna på sats med dig som PT, men inte just nu, pengarna går till annat just nu…:)))
  DU har så fantastisk fina barn och familj:) Fantastisk fin serie ”född 2010” som ni är med i<3
  Vi hörs! Ha det bra!!
  Kramar

  [Svara]

 • Svara Aniika 16 april, 2012 at 08:38

  Åh vad spännande. Hoppas verkligen de väljer dig, vi är många som kommer följa dig om du kommer vidare! 🙂

  Ha en bra vecka.

  [Svara]

 • Svara shhw 27 april, 2012 at 03:42

  Gå till följande URL för att ladda ner eller spela in dina headweb videor nu!
  http://www.superlogix.net/headweb.com-downloader-se/index.htm

  [Svara]

 • Lämna kommentar