Träning

Gårdagens Träning

Igår tog Sixten och jag, som tidigare skrivet, en powerwalk till vår lunchdejt med tjejerna.

Tid: 90 min.

Jag hade tänkt gå ytterligare en timme, från Gamla Stan till Sickla, men av någon anledning fick jag jordens skavsår på hälarna av de sneakers jag gick i hela våren och sommaren som gravid. Varför då liksom? Så vi morska upp oss och åkte buss istället. Jag har blivit en hejare på att åka rulltrappa och buss. Dé ni!

Sixten hade i alla fall fått en praoplats på sin pappas arbetsplats medan jag var på gymet. Jag körde 10 minuter uppvärmning på crosstrainern och sedan ryggövningar.

Dagens övningar:

Breda latsdrag
Smala latsdrag
Sittande rodd
Hög rodd med stång
Gummibandsdrag för baksida axlar

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar