Lofsan

Fy

Nej, stackars oss. Sämsta natten på länge. Jag överdriver inte när jag säger att Baxter vaknar varannan minut från midnatt och framåt. Det är helt olidligt.

Det känns som att vi blir sjuka av trötthet.

Jag har lämnat Sixten (som sover hela nätterna i eget rum) på förskolan och för ovanlighetens skull så går Baxter och jag direkt hem efteråt och äter frukost utan att passera gymmet. Jag måste samla in sömn så att jag kan ta en större del av natten och Hans som går till jobbet varje morgon får sova i alla fall någon timme.


Sickan ba’ sommarklädd idag. Fast galonbyxor och gummistövlar åkte på på förskolan. De hade en liten vattenpöl som var omåttligt populär. Sixten skulle bara spela fotboll.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara jojjan 18 maj, 2011 at 09:30

  Era stackare! Och stackars Baxter! Hoppas den där skiten går över snart!! Tycker du är otrolig som orkar hitta på saker och vara glad trots bristen på sömn!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det gäller att hitta energi nånstans och min träning och vänner ger massor.

  [Svara]

 • Svara Jenny 18 maj, 2011 at 10:38

  Har ni testat att utesluta mjölkprotein och ägg på eget bevåg? Det stör ju inga testresultat senare, så det kanske kan vara värt att testa (att ta bort gluten t ex är ju inget man ska experimentera med själv). Vi har precis plockat bort mjölk och ägg från vår lillkilles kost, och nu några dygn senare har vi fått sova ett par riktigt fina nätter. Nu har BVC skickat en remiss till allergimottagningen så ska vi se om det visar något.

  Visst blir det inte en helt näringsriktig kost under försöksperioden, men det är ju en ganska kort period så det är ju inga problem egentligen. Vi kör med kalciumberikade havre- och risprodukter, järnrika frukter och bär, samt Enagos mjölkfria gröt och välling (blandad med Solhavre). Visar det sig att han inte tål mjölk så blir det förstås Nutramigen eller liknande också.

  Ni verkar ju ha så riktigt, riktigt tuffa nätter så i er situation skulle jag absolut prova mjölk- och äggfri kost någon vecka eller två.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Hej! Vi träffade en barnspecialist igår och har fått två dieter att testa under 2 veckor vardera. Berättar mer sen!

  [Svara]

  Jenny Reply:

  Håller tummarna för att de funkar!

  [Svara]

 • Svara Jennifer 18 maj, 2011 at 11:01

  Fy vad jobbigt för er 🙁
  Själv är jag helt förstörd om David vaknar 1 gång på natten… Tycker också att du är fantastisk som alltid verkar pigg och glad och har energi över till träning och göra en roliga saker med barnen samt ta dej tid att blogga och hjälpa till med träningstips!

  Kramar till er alla!

  //Jenni

  [Svara]

 • Lämna kommentar