Lofsan

Fullt ös!

Idag är en sådan dag när alla projekt går i ett. Dagen kommer gå så fort!

Baxter och jag har precis lämnat Sixten på förskolan på Odenplan och nu är vi på Sats Stadion. På måndagar kör han och jag SatsBaby tillsammans med de andra mammorna och bebisar. När passet är klart har vi brått till Sats Odenplan där jag ska vicka för en kollega på hennes cykelpass. Baxter får vara på MiniSats så länge.

Har en timme sedan till Sixten ska hämtas då jag tänker gå hem, duscha, äta lunch och städa lite. I eftermiddag kommer nämligen vårt kamerateam från SVT som filmar oss till deras dokumentärserie. Den första omgången är färdigklippt så vi ska titta på och godkänna materialet i december. Jag tror att det börjar sändas i januari.

Har ni haft en bra helg? Jag hade ont i magen i går, kanske smittad av småkillarna men det blev bättre framåt eftermiddagen. Missade tyvärr sista dagen på mässan men jag fick höra att det var lika lyckat som de andra dagarna och att hon som vann Allt för föräldrars barnrum värt 52.000:- blev överlycklig!


Älskar killarnas nya mössor från Blingo!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Johanna - johannabolmgren.se 17 oktober, 2011 at 16:09

    Jag ska ha Blingo-visning här hemma i helgen, hoppas hitta mycket fint 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar