Lofsan

Frulle!

Vi har bott i tornrummet här på Grand Hotell i Mölle. Det är ett jättefint rum med stort sovloft uppe i tornet med bjälkar och små fönster. Det är lite synd att det drog in flera oväder igår så vi kunde inte sitta på en av de tre balkongerna någonting men utsikten från fönstren är vidunderlig ändå.

Nu har vi ätit god frukost i lugn och ro utan stress och jag har vilat på maten uppe i sängen. Vilken lyx! Strax dags för utcheck, Hans ska på något möte och jag längtar lite efter små gräbs som hänger på stranden i Mäsinge.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Hans 31 juli, 2012 at 10:03

  Ta en smoothie vettja!

  [Svara]

 • Svara Linda-Naemi 31 juli, 2012 at 10:11

  Hej Lovisa!
  Jag såg dig när jag och min pojkvän var på Flickorna Lundgren. Jag blev så ställd över att se dig på ”fel” ställe och nu i efterhand tänker jag att jag borde hälsat och talat om att jag uppskattar din blogg. Det är ju lite roligt att vi båda som bor i Sthlm var på samma fik i Skåne.
  Ha det fint!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Men åh! Vart satt ni?

  [Svara]

  Linda-Naemi Reply:

  Vi hade fikat klart och gick och tittade på djuren. Din lille kille kom springandes och ropade ”en björn” och jag tänkte – honom känner jag igen. När vi var på väg därifrån såg jag att det var du som kom och förklarade att det var en get 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna 31 juli, 2012 at 12:02

  hade inte tackat nej till hotellfrukost, det är ju bara för gott! 🙂

  [Svara]

 • Svara Annah 31 juli, 2012 at 19:27

  Gött med hotellfrulle och ett dygn med den man älskar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar