Lofsan

Frukostdate

När man lever som jag gör just nu där jag springer mellan gymmet, hemmet, Ica och förskolan fram och tillbaka så är det svårt att träffa vänner. Vi får vara kreativa och ses när det finns tid. I dag till exempel hade Hans dukat fram lyxfrukost när jag kom hem från jobbet och efter en stund plingade min kompis Maria på dörren. Vi hade en mysig morgon med färska jordgubbar till gröten och rostis med lemoncurd (!). Spontanitet och flexibilitet är A och O när man vill bibehålla vänskap med fina människor trots fulltecknade scheman.


Om en timme kommer min pappa hit igen och tar hand om krassliga barnen medan jag kör mitt cykelpass på Sats Odenplan. Vad skulle jag göra utan min familj och mina vänner som hjälper till så att jag kan jobba varje dag trots att jag har en bebis?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Linda - ndaiL 6 september, 2011 at 11:31

  Ser mysig ut 🙂

  [Svara]

 • Svara Therese 6 september, 2011 at 14:57

  Läser ofta din fina blogg.

  Har för mig du skrivigt att baxter var gnällig när han var spädis och sov dåligt på nätterna. sitter hemma med en 5 veckors bebis. Han är mycket gnällig både dag som natt. Har du några tips, när blev det bättre för er? Vi vet att han får tillräckligt med mat så det är inte det. Hur pallar man med att nästan inte få någon sömn. känns som detta kommer vara för evigt.

  tack för hjälpen.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Stackars er, jag vet hur det är! Baxter hade reflux vilket i hans fall innebar att han kräktes mycket och fick kronisk luftvägsinfektion pga irritationer i halsen. Han fick det strax efter fyra månader och hade det fram till i somras, cirka fem månader. Vi fick till slut en tid till en riktig barnspecialist som skrev ut en mjölkersättning på recept för att lindra besvären.

  [Svara]

 • Lämna kommentar