Lofsan

Frukost på Le pain quotidien

Trots att jag varit mycket i London senaste åren och en hel del i USA har jag aldrig ätit frukost på den franska kedjan Le Pain Quotidien. Vilken miss!

Min syster Agnes tjatade sönder oss om att gå dit och nu är vi fast efter två frukostar på raken. Man beställer från en meny; varsin frukostkorg till exempel med bröd, croissant, marmelad, chokladkräm, juice och varm dryck. Sedan kan man addera gröt, yoghurt, ägg och lite sötare bröd om man vill. Allt smakar jättebra och personalen i restaurangen på Grand Street i Soho var fantastisk. Jag är helt såld!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara linda-mamma till Tyra och Folke 15 maj, 2012 at 09:11

  Åh nej, har du missat Le pain. Glöm inte att testa i London också. Jag tycker nog att det är lite lite bättre där än i New York, speciellt kaffet och lite mindre och mysigare.

  [Svara]

 • Svara Signe 15 maj, 2012 at 10:07

  Har valt att inte gå in på din blogg medans du skrivit om NY, har sån längtan tillbaka dit så det gör ont i magen. Men så såg jag att du varit och ätit frukost på mitt favoritställe så jag kunde inte låta bli. Älskar deras frukostar! Åh så avis jag blir! =)

  [Svara]

 • Svara Lisa 15 maj, 2012 at 18:46

  Åh jag ÄLSKAR le pain!
  Testa deras granola parfait nästa gång, galet god.

  [Svara]

 • Svara Johanna 16 maj, 2012 at 08:56

  Vardagslyx!

  [Svara]

 • Lämna kommentar