Lofsan

Friskvårdstimme

Jag försöker alltid få mina klienter att komma ut i dagsljus en stund varje dag. Det behöver inte vara solljus för att hjärnan ska få en D-vitaminkick, humöret höjs oavsett också samtidigt som man blir mer effektiv efter en stund utomhus.
 
 Idag har jag haft flera möten under dagen och med lite planering fick jag till en lucka så att jag kunde springa en timme mitt på dagen. Det gör mirakel med min själ!
 
 Jag pratar en hel del om mitt träningsprogram som jag följer i veckans avsnitt av Träningspodden. Nya avsnitt släpps varje tisdag så imorgon kan ni lyssna. Jag springer två pass per cykel; ett intervallpass med korta intervaller och ett distanspass kring ca 10 km. Idag sprang jag runt Riddarfjärden i lugnt tempo och bara njöt. Gick i några backar, så skönt att springa helt prestationsfritt några månader!
 
 Några timmar av min dag har jag ägnat åt att planera en träningsresa till Thailand i april. Jag kommer att släppa biljetterna inom ett par dagar hoppas jag!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara JennyHeter 18 januari, 2016 at 22:44

  Tänk så bra vi har det i Sverige! Friskvårdstimmen är vi nog bortskämda med i Sverige….utan att riktigt förstå det. Jag undrar hur många det är, som har tillgång till friskvårdstimme, som faktiskt nyttjar den?

  [Svara]

  Karin Reply:

  Vi är också många som fortfarande inte har någon friskvårdstimme. Skulle önska att vi hade det. Och friskvårds bidraget är så lågt att det räcker inte till något.

  [Svara]

 • Svara Jennyheter 19 januari, 2016 at 08:24

  Ja, det är synd att det inte är lika för alla. Jag har också ett fånigt lågt friskvårdsbidrag. Detta borde vara högre för de som inte har möjlighet att gå iväg under en arbetsdag. Alternativt tillåta att timmen nyttjas i början eller slutet av arbetsdagen. Vill man ha ett gynnsamt företag ska man måna om sin personal.

  [Svara]

 • Svara Barbara 19 januari, 2016 at 10:48

  Skulle önska att vi hade det.

  [Svara]

 • Lämna kommentar