Lofsan

Frisksportardag

Vi är hemma i Stockholm och mellanlandar, tvättar och cityhänger lite innan vi åker på en liten roadtrip söderut. Hans åkte till Malmö i morse tillsammans med Tom och jag flyger ner till Köpenhamn med de små barnen imorgon. Jag tror att Tom uppskattar massor att vara ensam med Hans ett dygn och bo på hotell bara dom två samtidigt som det också är schysst för honom att slippa Sixten och Baxter en stund, de är rätt intensiva efter några veckor sommarlov.
 
 Sixten, Baxter och jag tycker att det är superskönt att vara i stan en stund och jag älskar verkligen att komma hem till vår lägenhet. När barnen spelade TV-spel en stund på eftermiddagen somnade jag ute på terrassen under en filt. Älskart!
 
 Annars så har dagen känts väldigt lång: i morse var jag hos Lovisa som fixar mina naglar, jag hade med barnen dit och efteråt hängde vi på Mariatorget med jordgubbar och glass. Vi gick sen in en sväng till bowlinghallen som ligger bredvid och spelade en bowlingserie innan vi gick hem för att äta lunch.
 
 På kvällen mötte vi upp min kompis Hannah och hennes familj för att spela minigolf med dom i Kristineberg. Det var första gången som Sixten och Baxter spelade, mer bandy än golf kan jag erkänna att det blev men det viktigaste är att de fick mersmak, det tycker jag alltid ska vara fokus för barn.
 
 Det blev med andra ord en frisksportardag citystajl med bowling och minigolf!
 
 Vi gick sedan hela gänget till Pane Vino och beställde massa goda förrätter och pizzor att dela på och Hannah och jag drack fruktiga drinkar och drömde oss tillbaka till Thailandsresan i mars. Nu är barnen nattade härhemma och jag tänkte jobba undan allt i datorn inför helgen och sen packa handbagaget till flygresan imorgon. Det blir en lång dag med flyg, Legoland och hotell!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Mari 25 juli, 2015 at 20:22

    Så mysigt ni har det.

    [Svara]

  • Lämna kommentar