Lofsans bloggtävlingar

Fribiljetter

Idag är det bara 14 dagar kvar till BF, två futtiga veckor banne mig! Det är ju ingenting! Jag ligger varje kväll och natt och känner efter om jag inte har liiite värkar. Men nej, känner ingenting överhuvudtaget. Fast det gjorde jag inte med Sixten heller. Kvällen BF+5 small det till i magen, när jag reste mig upp ur sängen 12 timmar senare gick vattnet och sedan kom värkarna så det är ju inte säkert att jag känner något i förväg den här gången heller.

Apropå förlossning; jag har två fribiljetter, en till Hem & Villamässan och en till Underbara barnmässan, värde 140:- vardera. Lämna en kommentar om du vill ha någon av dem så kontaktar jag dig via mail och så kommer vi överens om överlämning här i stan någonstans. Först till kvarn. Eller nåt.

Update: UnderbaraBarnbiljetten är tjingad men hemmamässabiljetten är kvar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna 6 oktober, 2010 at 11:36

  Hej!

  Jag läser din blogg varje dag (dagens första när jag kommer till jobbet) och det gör alltid dagen lite bättre!

  Jag önskar mig biljetter till mässan så kan jag ta med min lilla mormor som är i stan första gången på mycket länge. Det vore kul!
  /Anna

  [Svara]

 • Svara Mika 6 oktober, 2010 at 15:21

  Hej!

  Jag vill jätte gärna ha Hem och Villa biljetterna! Jag hade tänkt gå, flyttar snart in i nyköpt lägenhet, men tänkte att jag skulle spara pengar. Men, nu kanske jag kan gå ändå! Det vore helt förträffligt.

  [Svara]

 • Svara Linda 6 oktober, 2010 at 20:25

  Åh, hemmamässan vill jag gå på, men är arbetslös så har ej råd att spendera pengar på sådan lyx! och dessvärre bor jag inte i sthlm heller =(

  [Svara]

 • Svara Therese Magnusson 6 oktober, 2010 at 20:41

  ÅÅÅ, jag skulle jättegärna vilja ha en av biljetterna!

  [Svara]

 • Lämna kommentar